High Power PSU vs Gigabyte PSU

@DenizS90 Zaten PSU indirimde, ayrıca darboğaz olayı güç kaynağından kaynaklanmıyor. İşlemciniz ekran kartınızı rahat besler sorun olmaz. PSU'yu hemen almanızı öneririm, sonrasında fiyatı artar ise üzülebilirsiniz.
Yok zaten konu açma sınırım olduğu için burdan yazdım PSU ile alakalı olmadığını biliyorum.
Gigabyte bu güç kaynağı işinde yeni. High power, uzun zamandır var, almanızı öneririm.
Başlık olarak değilde ürüne göre yorum yapsanız gayet iyi bir PSU deniyor her yerde

Ben Gigabyte B700H modelini kullanıyorum , memnunum.
360tl ye almıştım 2-3 ay önce.

Niye öyle dedin ki :D High Power kötü bir marka değil.
High Power asla kötü bir firma olmadı. Ayrıca birçok bilinen PSU üreticisine de PSU üretiyor. Kalitesi orta-üst segmentte. Tabii alınan modele göre değişir.

Ya ben bu High Power'ı genelde teknobiyotik sistemlerinde görüyorum. Teknobiyotik de genelde ucuz olsun diye dark, rampage falan gibi markalar kullanıyor. Ben de bunu öyle saçma markadır diye düşünmüştüm. Daha önce PSU tavsiyesi istediğimde de bu marka önerilmemişti.
Yanlış bir izlenim oluşmuş bende bu yüzden. Kusura bakmayın, öğrenmiş oldum :)

High Power'ı yerin dibine sokup Gigabyte önermek tam bir bilgisizlik. Benim tercihim High Power olurdu. Birçok firmaya bizzat üretim yapıyor. En kaliteli PSU üreticilerinden biridir. Her iki modelde kalitelidir. Hangisi işinize geliyorsa onu tercih edin.

High Power'ı yerin dibine sokup Gigabyte önermek tam bir bilgisizlik. Benim tercihim High Power olurdu. Birçok firmaya bizzat üretim yapıyor. En kaliteli PSU üreticilerinden biridir. Her iki modelde kalitelidir. Hangisi işinize geliyorsa onu tercih edin.
Kimse High Power'ı yerin dibine sokmamış. Arkadaş bir hata yapmış, böyle bir şey söylemiş. Maalesef ön yargı günümüzde çok fazla ancak bunu eleştirmek de High Power'ı eleştirmek kadar gereksiz, bunlara bu kadar takılmamamızı rica ediyorum sonuçta burası teknoloji formu burada herkes bir şeyler öğreniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı