Corsair VS650 voltajı nasıl olmalı?

Lenka

Megapat
Yer
Ataşehir
RAM
16 GB 3200 MHz
İşlemci
i5 9600K
Bazı oyunları oynarken bilgisayar kernel 41 hatası vererek kendini yeniden başlatıyor. FurMark testine "başlat" tuşuna bastığım anda ise sistem yine kendini yeniden başlatıyor.
Test yapamadığım için durağan haldeki veriyi paylaşayım:
Corsair VS 650.
12v 11.800 gibi düşük şekilde çalışıyor. 5V ve 3V ise düzgün. PSU bozuk mu?

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bozuk değil. Yani sağlıklı çalışmıyor ise sebebi bu değil. 11.4V ile 12.6V arasında olmalı bu değerler. 12'ye ne kadar yakın olursa o kadar iyi. Bir de bu şekilde bakmak sağlıklı sonuçlar vermez. PSU anakarttan çıkarılıp ekipman ile test edilmeli.
Call of Duty Modern Warfare 2 ULTRA 1080p oynuyorum, sistem kendini kapatmıyor. PES 2023 oynarken veya OCCT veya Furmark'ta test başlat dediğim zaman kendini kapatıyor. Hiçbir bileşeni test edemiyorum. Lakin sıcaklık değerlerim normal. İşlemcimi veya ekran kartımı teste sokamıyorum.

Call of Duty Modern Warfare 2 ULTRA 1080p oynuyorum, sistem kendini kapatmıyor. PES 2023 oynarken veya OCCT veya Furmark'ta test başlat dediğim zaman kendini kapatıyor. Hiçbir bileşeni test edemiyorum. Lakin sıcaklık değerlerim normal. İşlemcimi veya ekran kartımı teste sokamıyorum.

İstiyorsanız bunun hakkında detayları yazıp ayrı bir konu açın teknik destek kısmında. Daha iyi yardımcı olunur. PSU başlığında bu sorununuz dikkat çekmeyecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı