Satılık Corsair XMS3 DDR3 2x8 Gb 1600 Mhz Dual Kit

Euphrates

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Selamlar.
1,5 yıl önce topladığım sistemde belleklerin benim anakartımla uyumsuz çıktığını anladım. Satın alırken bu ayrıntıya dikkat etmemiştim.
Aldığım günden beri ara ara mavi ekran hatası alıyordum durduk yere...

Memory test sonucunda belleklerin hatasız olduğu tarafımca test edildi. SS yok ama istenirse tekrar testi yapıp SS atarım. Başka bir sistemde denedik sorun çıkmadı. 3 hafta boyunca stabil bir şekilde çalıştı, ne mavi ekran ne de başka bir sorun çıkmadı. Satıcı firma ile görüştüm, onlar da kontrol edip anakart uyuşmazlığından olduğu teyit edildi.

Yani bellekler sorunsuzdur. Bendeki mavi ekran sorunu sizi yanıltmasın, uyuşmazlıktan ötürü kaynaklanan bir durum. Aşağıda resimlerde belleklerin kodu yazacaktır.
ASRock > Fatal1ty Z77 Professional
Memory Finder >>buradan system type: motherboard ,,, manifacturer: asrock ,,, model: Z77 Fatal1ty Professional seçiniz.
yukarıdaki linklerde de bu ramlerin anakartımla uyumsuz olduğunu siz de göreceksiniz.

Anakartımla uyumlu başka bir RAM alacağım için bu RAMleri satıyorum. Ömür boyu garantilidir. Kozmetik açıdan sıfırdan farksızdır. O/C yapılmamıştır.

Ramlerin daha düşük kapasiteli olan 2x4 gb modeli bile şu an 300 küsür liraya satılıyor...
Ben 350 TL'ye 2x8 GB dual kit 1600 Mhz belleklerimi satıyorum.
Ürünün tam kodu açıkça okunacak şekilde resimlerde mevcut. Anakartınızın sitesinde Memory Support listesinde veya Corsair'in sitesinde sizin anakartınızla uyumlu olduğu yer alıyorsa eğer bu fiyata bu ürünü kaçırmayın derim..
Sanalmarket üzerinden satın almak isteyen olursa şimdiye kadar hiç yapmadım ama komisyon karşı tarafa ait olacak şekilde alışverişi oradan da gerçekleştirebiliriz.
Kargo alıcıya aittir.
Pazarlık ve ürün ile ilgili diğer bilgiler için buradan mesaj ile ulaşırsanız -uyumuyorsam- anında cevaplarım.

Herkese iyi alışverişler...

20150710_003109.jpg

20150710_003109a.jpg

20150710_003109aa.jpg

Hocam 14 GB DDR3 rame takas edermisiniz 8 Gb yi sadece.

Hocam 14 GB DDR3 rame takas edermisiniz 8 Gb yi sadece.
anakartımın desteklediği RAM yelpazesi oldukça dar. almayı düşündüğüm ram ler de balli zaten. ikinci el aradım ama bulamadım. 2x8 kingston fury 1600 mhz ddr3 ram varsa kodunu bana yollarsanız düşünülebilir...

anakartımın desteklediği RAM yelpazesi oldukça dar. almayı düşündüğüm ram ler de balli zaten. ikinci el aradım ama bulamadım. 2x8 kingston fury 1600 mhz ddr3 ram varsa kodunu bana yollarsanız düşünülebilir...
Hocam elimde Corsair ve kingston ramler var. Her birisi 4 gb 1600 mhz.

RAM lerin üzerinden bulunan harf ve rakamlardan oluşan kodu yollayabilir misiniz? uyumluluğunu kontrol etmem gerek.. benim yüklediğim resimde CMX16GX3M2A1600C11 yazıyor mesela siz de bana ram lerin resmini atarsanız veya kodlarını yazarsanız sevinirim
Hocam elimde Corsair ve kingston ramler var. Her birisi 4 gb 1600 mhz.

Whatsapp var mı hocam ?

Corsair : CML4GX3M1A1600C9
Kingston : KVR13N9S8/4

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı