Corsair'in garantisi Türkiye'de yok mu?

Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
106
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar şimdi aklıma takılan bir soru var hiç deneyimlemiş var mı yakın zamanda şimdi ben birkaç defa Amazon TR üzerinden kendi sattığı Corsair kasalardan birkac defa sipariş verdim ve sorun yaşadığımda beni hep Corsair global e yönlendirdi bu son sorun yaşamamda Amazon TR ile görüştügümde Corsair'in Türkiye'de herhangi bir yetkili servisi olmadığını bundan dolayı kendileri sadece stok varsa eger değişim yok ise iade yapabileceklerini onun dışında Corsair global ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler bundan önceki arizalardada Corsair global ile iletişime geçmiştim yardımcı olmuşlardı ama Amazon'la görüşmemden sonra Corsair global ile iletisime geçtiğimde bana artık Türkiye'ye yedek parça gönderimi yapmadıklarını sebebinin ise yüksek kargo ücretleri olduğunu başka ülkede yaşayan akraba vb var ise onlara gönderebileceğini bu sorunun üstünden çalıştıklarını söylediler şimdi bakim kafam karıştı bu Corsair'in artık Türkiye'de servisi bulunmuyor mu yoksa sadece Amazon TR'nin sattığı ürünlerinmi bulunmuyor levon abiyle konuştuğumda kendisi bana Amazon TR'nin ürünleri kendisi ithal edip kendisi sattığını bundna dolayı Türkiye'de garantisi olmadığını normalde Türkiye'de Corsair servisinin Boğaziçi bilgisayar oldugunu oyle bildigini söylemişti ama şöyle bir kafa karıştırıcı bir detayda var son sorun yaşadıgım ürünün içinde Boğaziçi bilgisayarın ithalat kagıdı çıkmıştı ama ona ragmen Amazon TR Türkiye'de servis bulunmadığını söylemişti simdi bunun hakkinda detaylı bilgisi olan var mı bu soruya kesin cevap verebilecek malum ben bu sorunu kasalarında yaşadım ama başka bir sürü ürünleri var ve ülkemizde bolca satmakta.
Bundan dolayı kafa karışıklığı yaşıyorum 3 tane kasa satın aldım Amazon TR satıcılı ve sadece bir tanesinin içinden ithalatcı belgesi çıktı boğaz içi bilgisayar diğerlerinde çıkmadı ve amazona sorduğumda bana Corsair'in Türkiye'de servisi olmadıgını söylediler şimdi Amazon'un sattıgı ürünlerdemi Türkiye garantisi bulunmuyor yoksa Corsair Türkiye'de garanti hizmeti vermiyor mu daha?
 
Çok uzun yazmışsın ama kısaca tecrübemi yazayım. Geçen sene mausumda sıkıntı olmuştu burda yetkili olan firmayla iletişime geçmeden direk global ile iletişimde geçtiğimde ücretsiz değişim yapmışlardı. Yeni maus yurtdışından gelmişti.
 
Çok uzun yazmışsın ama kısaca tecrübemi yazayım. Geçen sene fareumda sıkıntı olmuştu burada yetkili olan firmayla iletişime geçmeden direk global ile iletişimde geçtiğimde ücretsiz değişim yapmışlardı. Yeni fare yurt dışından gelmişti.

Artık Corsair Türkiye'den RMA garantisini çekti Türkiye'ye gonderim saglamıyorlar artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı