Corsair'in yurt dışında gönderdiği ürüne gümrük vergisi çıktı

Bugün bende gümrük müşavirliğinden arandım. Ortalama 1 aydır Corsair'in gümrük vergilerini karşılamadığını söyledi gümrük müşaviri bence sorun UPS Kargo kaynaklı defalarca ürün yolladım DHL ile hiçbir ücret çıkmadı.

Bugün bende gümrük müşavirliğinden arandım. Ortalama 1 aydır Corsair'in gümrük vergilerini karşılamadığını söyledi gümrük müşaviri bence sorun UPS Kargo kaynaklı defalarca ürün yolladım DHL ile hiçbir ücret çıkmadı.
28 TL çok sorun etmedim ödedim ve ürünü sonunda teslim alabildim.
O değilde Corsair'in bu kadar kaliteli bir müşteri hizmetleri olduğunu bilmiyordum.
Paketlemesi bile başlı başına bir efsaneydi.

@Adem Ali Karakavak adem kardesim benim de virtuoso kulakligim var padlerin çentikleri kırildi iletisime gectim corsair le yoladilar banada pad leri. utrect hollanda dan çıkış yapmis. servis olarak ups express saver. paket agirligi 0.80kg yaziyor. gumruk mevzuattı nasıl oldu bilgilendirirsen sevinirim

@Adem Ali Karakavak adem kardesim benim de Virtuoso kulakligim var padlerin çentikleri kırildi iletisime gectim Corsair'le yoladilar bana da padleri. Utrect Hollanda'dan çıkış yapmis. Servis olarak UPS Express saver. Paket agirligi 0.80kg yaziyor. Gumruk mevzuattı nasıl oldu bilgilendirirsen sevinirim

Gümrüğe geldiğinde normalde benden bir şey istenmezdi ancak sanıyorum yeni çıkan bir güncelleme ile taraflarına gümrük formu iletmemi istediler ve ilettim. Orada zaten ne yazmanız gerektiği yazıyor. Onun sonrasında ise 7 TL bir vergi istediler hesaplarına yolladım sonrasında pedler elime ulaştı. Çok saçma ve uzun (yaklaşık 2 hafta) bir süreçti ancak gerçekten Corsair elinden geleni yapıyor.

Arkadaş başka bir kargom için gene vergi çıktı üstelik garantili bir ürün Corsair'e soruyorum gümrük vergisi çıkar mı diye hayır çıkmaz diye yanıt veriyorlar bu UPS Kargo neden ve nasıl vergi çıkartıyor çözemedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı