Corsiar Void Pro 7.1 Ayarları Nasıl Yapılıyor?

Meastro

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kulaklığım Corsair Void PRO CS:GO için 7.1 ayarlarını nasıl yapacağımı söyler misiniz? Pek ses kasamıyorum da.

Corsair iCUE yazılımından surround ayarını etkinleştirmene rağmen mi ses kasamıyorsun?
Evet.
Garip. Ben sadece yazilimimdan FPS ayarlarini secerek kullanmama ragmen gercekten cok iyi ses kasiyordum. Yazilimi mi yuklemediniz acaba?
Yazılımı yükledim. Sen surround modunu açıyo mudun? Oyundaki ses ayarın neydi? Ayrıca ses kasmasına kasıyorum da, daha iyi olabilir gibi geliyor.

Son düzenleme:
Oyunda ses ayarını "5.1 veya quad surround sound" yapıp denedin mi? Çünkü kullandığım Sonic Studio Pro da 7.1 sanal surround’u etkinleştirme me rağmen aynı şekilde isabetli ses kasamıyordum. Oyun içi ayarları yukarıdaki gibi yapınca düzelmişti.

Ben bu sorunun CS:GO ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda gelen güncellemelerden sonra olmaya başlamıştı. En azından benim gözlemlerim bu yönde.

Oyundaki ayarı ve kulaklığı Stereo yapınca daha iyi ses kasabildim.

Dostum merhaba şu an ses kasma sorunu yaşıyorum da yardımcı olur musun?

aradan bir yil gecmis ama ses sorunu duzeldi mi acaba su anda kulakligi yeni aldim ama pubg de ses sorunu yasiyorum ve daha once daha kotu kulakliklarda bile hic bu sekilde sorun yasamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…