Bu arada konu başlığı hatalı yazılmış. "Corsiar"![]()
Evet.Corsair iCUE yazılımından surround ayarını etkinleştirmene rağmen mi ses kasamıyorsun?
Yazılımı yükledim. Sen surround modunu açıyo mudun? Oyundaki ses ayarın neydi? Ayrıca ses kasmasına kasıyorum da, daha iyi olabilir gibi geliyor.Garip. Ben sadece yazilimimdan FPS ayarlarini secerek kullanmama ragmen gercekten cok iyi ses kasiyordum. Yazilimi mi yuklemediniz acaba?
Oyundaki ayarı ve kulaklığı Stereo yapınca daha iyi ses kasabildim.Oyunda ses ayarını "5.1 veya quad surround sound" yapıp denedin mi? Çünkü kullandığım Sonic Studio Pro da 7.1 sanal surround’u etkinleştirme me rağmen aynı şekilde isabetli ses kasamıyordum. Oyun içi ayarları yukarıdaki gibi yapınca düzelmişti.
Ben bu sorunun CS:GO ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda gelen güncellemelerden sonra olmaya başlamıştı. En azından benim gözlemlerim bu yönde.
Oyunda ses ayarını "5.1 veya Quad Surround sound" yapıp denedin mi? Çünkü kullandığım Sonic Studio Pro da 7.1 sanal Surround'u etkinleştirme me rağmen aynı şekilde isabetli ses kasamıyordum. Oyun içi ayarları yukarıdaki gibi yapınca düzelmişti.
Ben bu sorunun CS:GO ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda gelen güncellemelerden sonra olmaya başlamıştı. En azından benim gözlemlerim bu yönde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.