Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #11 MasterCase ömürlük olur.
KS KS EmreYerlikaya Megapat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 212 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey 31 Mart 2016 #12 Çikilop dedi: MasterCase ömürlük olur. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle diyor, umarım pişman olmam :|
Çikilop dedi: MasterCase ömürlük olur. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle diyor, umarım pişman olmam :|
Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2016 #13 Garanti veremem ama tahminim sorun çıkarmayacağıdır.
KS KS EmreYerlikaya Megapat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 212 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey 1 Nisan 2016 #14 Çikilop dedi: Garanti veremem ama tahminim sorun çıkarmayacağıdır. Genişletmek için tıkla... Bence Corsair alayım ben? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2016
Çikilop dedi: Garanti veremem ama tahminim sorun çıkarmayacağıdır. Genişletmek için tıkla... Bence Corsair alayım ben?
Çikilop Kilopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 722 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #15 Karar kullanıcın. Gerekli imcelemeler Technopat Youtube kanalında mevcut. İncelemelere göz atabilirsiniz. EmreYerlikaya dedi: Bence Corsiar alayım ben? Genişletmek için tıkla... İnsanların ürettiği hiç bir şeyin garantisi yoktur.
Karar kullanıcın. Gerekli imcelemeler Technopat Youtube kanalında mevcut. İncelemelere göz atabilirsiniz. EmreYerlikaya dedi: Bence Corsiar alayım ben? Genişletmek için tıkla... İnsanların ürettiği hiç bir şeyin garantisi yoktur.
KS KS EmreYerlikaya Megapat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 212 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey 1 Nisan 2016 #16 Takip ediyorum hep, hatta dün "9000 TL Bilgisayar Toplama Rehberi Parça Listesi" rehberi var. Oradaki kasa da "CoolerMaster Mastercase" Çok kararsızım yahu!
Takip ediyorum hep, hatta dün "9000 TL Bilgisayar Toplama Rehberi Parça Listesi" rehberi var. Oradaki kasa da "CoolerMaster Mastercase" Çok kararsızım yahu!
Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #17 EmreYerlikaya dedi: Bence Corsiar alayım ben? Genişletmek için tıkla... Corsiar değil Corsair...
1 17896 Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 904 Çözümler 10 1 Nisan 2016 #18 Corsair yada Thermaltake markasını bilmem ama Cooler Master markasına sonuna kadar güvenirim. Kalitesini kanıtlamış bir markadır bana göre.
Corsair yada Thermaltake markasını bilmem ama Cooler Master markasına sonuna kadar güvenirim. Kalitesini kanıtlamış bir markadır bana göre.
KS KS EmreYerlikaya Megapat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 212 Çözümler 1 Yer İstanbul, Turkey 1 Nisan 2016 #19 Silinen üye dedi: Corsiar değil Corsair... Genişletmek için tıkla... Birden yazarken yanlış yazmışım, pardon 17896 dedi: Corsair yada Thermaltake markasını bilmem ama Cooler Master markasına sonuna kadar güvenirim. Kalitesini kanıtlamış bir markadır bana göre. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ben de Cooler Master alacağım galiba, çünkü başka bir markaya güvenemedim
Silinen üye dedi: Corsiar değil Corsair... Genişletmek için tıkla... Birden yazarken yanlış yazmışım, pardon 17896 dedi: Corsair yada Thermaltake markasını bilmem ama Cooler Master markasına sonuna kadar güvenirim. Kalitesini kanıtlamış bir markadır bana göre. Genişletmek için tıkla... Evet sanırım ben de Cooler Master alacağım galiba, çünkü başka bir markaya güvenemedim
Myotismon_43 Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 842 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2016 #20 Kardeş bende engelliyim kader arkadaşıyız. Birde corsair graphite 780T kasaya bakmanı öneririm ben yeni toplayacağım sistemde bu kasayı alacağım. Ama cooler master master case 5 te öyle dandik kasa değil.
Kardeş bende engelliyim kader arkadaşıyız. Birde corsair graphite 780T kasaya bakmanı öneririm ben yeni toplayacağım sistemde bu kasayı alacağım. Ama cooler master master case 5 te öyle dandik kasa değil.