CORT X 2 mi, SX SST57 mi?

tnw

Hectopat
Yer
Ankara
Elektrogitar almayı planlıyorum ve bu iki gitar arasında kaldım. Biri CORT X 2 diğeri SX SST57 sizce hangisini tercih etmeliyim yeni başlayacağım. Tarzım metal ve hard rock. Bunların yanında almam gereken diğer şeyler nedir?

Elektrogitar almayı planlıyorum ve bu iki gitar arasında kaldım. Biri CORT X 2 diğeri SX SST57 sizce hangisini tercih etmeliyim yeni başlayacağım. Tarzım metal ve hard rock. Bunların yanında almam gereken diğer şeyler nedir?

Cort tarzınıza daha uygun ama mvo, maNga çalayım derseniz pek iyi sesler alamazsınız çünkü onlar genellikle hss gitarlar kullanıyor ve sizinkinde ki manyetikler humbucker, humbucker. Peki humbucker manyetik ne derseniz daha sert sesleri çıkartan manyetik türü aslında tarzınızda kullanılan manyetik türü demekte doğru olur. SX sst57'nin siyah versiyonu var ben de beyazı sarıya çalmış bir renkte olduğu için almamıştım. SX gitarın sapı yeni olduğunuz için daha kolay gelecektir. Bence başlangıç olarak SX'i alın sonra gelişince tarzınıza uygun olarak örnek vermek gerekirse cort v kasa ya da yine stratocaster olacak şekilde Yamaha Ibanez humbucker manyetikli bir elektrogitar alın. Yanına almanız gerekenler amfi (10-15W yeterli olacak) pena, gitar askısı amfi kablosu ve 3-4 ay da bir değiştirmeniz gerekecek teller.

Cort tarzınıza daha uygun ama mvo, manga çalayım derseniz pek iyi sesler alamazsınız çünkü onlar genellikle hss gitarlar kullanıyor ve sizinkinde ki manyetikler humbucker, humbucker. Peki humbucker manyetik ne derseniz daha sert sesleri çıkartan manyetik türü aslında tarzınızda kullanılan manyetik türü demekte doğru olur. SX sst57'nin siyah versiyonu var ben de beyazı sarıya çalmış bir renkte olduğu için almamıştım. SX gitarın sapı yeni olduğunuz için daha kolay gelecektir. Bence başlangıç olarak SX'i alın sonra gelişince tarzınıza uygun olarak örnek vermek gerekirse cort v kasa ya da yine stratocaster olacak şekilde Yamaha Ibanez humbucker manyetikli bir elektrogitar alın. Yanına almanız gerekenler amfi (10-15W yeterli olacak) pena, gitar askısı amfi kablosu ve 3-4 ay da bir değiştirmeniz gerekecek teller.

Amfi olarak ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı