Cort X2 güzeldir. Diğerini çok bilmiyorum ama cort gitarları genel olarak başarılı buluyorum. Ibanez tercih ederim yine de![]()
Giriş seviyesi konusunda pek bilgim yok açıkçası. Ben bir dönem çok severek RG550 kullanmıştım ama fiyatı uçmuş. GRX20 önerebilirim. Ya da GRX70QA.Ibanez'in hangi gitarını önerirsiniz?
Cort tarzınıza daha uygun ama mvo, manga çalayım derseniz pek iyi sesler alamazsınız çünkü onlar genellikle hss gitarlar kullanıyor ve sizinkinde ki manyetikler humbucker, humbucker. Peki humbucker manyetik ne derseniz daha sert sesleri çıkartan manyetik türü aslında tarzınızda kullanılan manyetik türü demekte doğru olur. SX sst57'nin siyah versiyonu var ben de beyazı sarıya çalmış bir renkte olduğu için almamıştım. SX gitarın sapı yeni olduğunuz için daha kolay gelecektir. Bence başlangıç olarak SX'i alın sonra gelişince tarzınıza uygun olarak örnek vermek gerekirse cort v kasa ya da yine stratocaster olacak şekilde Yamaha Ibanez humbucker manyetikli bir elektrogitar alın. Yanına almanız gerekenler amfi (10-15W yeterli olacak) pena, gitar askısı amfi kablosu ve 3-4 ay da bir değiştirmeniz gerekecek teller.
https://www.trendyol.com/boston/kom...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true bütçeyi pek de zorlamayalım derim 10W bir amfiyle başlayın isterseniz.
Sizin için medium bir pena mantıklı olacaktır sonrasında geliştikçe kalın bir penaya geçersiniz. Ayrıca okumanız da fayda var diye düşünüyorum Pena Nasıl Seçilir? - Erturgut Sanat MerkeziPena olarak 2 farklı pena almanın yeterli olduğunu okumuştum. Bu penaların boyunu ne olmalı.
Teşekkür ederim.Sizin için medium bir pena mantıklı olacaktır sonrasında geliştikçe kalın bir penaya geçersiniz. Ayrıca okumanız da fayda var diye düşünüyorum Pena Nasıl Seçilir? - Erturgut Sanat Merkezi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.