Cort X100 Elektro Gitar Nasıldır?

Jugram

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar tanıdık bir abimden 900TL'ye sıfır Cort X100 elektro gitar aldım. Gitarın manyetikleri tarzıma uyuyor diye ve fiyatı da ucuz geldiğinden direk aldım, iyi mi ettim kötü mü bilemedim başlangıç olarak beni götürür mü?

Arkadaşlar tanıdık bir abimden 900TL'ye sıfır Cort X100 elektro gitar aldım. Gitarın manyetikleri tarzıma uyuyor diye ve fiyatı da ucuz geldiğinden direk aldım, iyi mi ettim kötü mü bilemedim başlangıç olarak beni götürür mü?
Merhaba bende almayı düşünüyorum yeni başlayıcam önerirmisin memnun kaldınmı

Merhaba bende almayı düşünüyorum yeni başlayıcam önerirmisin memnun kaldınmı
Malzeme kalitesi ve ses olarak beni tatmin etti amacım heavy ve black çalmaktı o konuda da yolda bırakmadı, clean tonlarıda hoşuma gitti ama ilgi alanım o olmadığı için o konuda bir şey diyemeyeceğim.

Teşekkürler amfi önerin var mı peki amfi için maksimum bütçem 1000 TL bazıları ses kartı al diyor kararsız kaldım.
Bende ses kartı taraftarı olduğum için ses kartı aldım. Bir kaç yazılım ile hem istediğim efektleri alıyorum hem de kayıt yapmaya başladım. Ayrıca bana adam akıllı olan amfiler çok pahalı geldi Blackstar İd Core20 gibi, ve evde çalacağım için direk ses kartına yöneldim. Yani amfi konusunda deneyimim çok çok az.

Bir Laptop'ım var ses kartı için yeterli olur mu gördüğüm kadarıyla ses kartları hem daha uygun fiyatlı hem daha kaliteli onun için bir önerin var mı 900-1000 civarında tek korkum laptop hoparlörünün yeterli olup olmayacağı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı