Cort X100 Elektro Gitar Nasıldır?

Bir Laptop'ım var ses kartı için yeterli olur mu gördüğüm kadarıyla ses kartları hem daha uygun fiyatlı hem daha kaliteli onun için bir önerin var mı 900-1000 civarında tek korkum laptop hoparlörünün yeterli olup olmayacağı.
Ben 2 tane orta üst seviye laptop ile denedim sadece mikrofon girişi olan laptoplar ile ses alamadım o yüzden ses kartı alman şart olabilir veya line in girişi sağlayan bir aparat. Ses kartı önerilerimse ucuzdan pahalıya Behringer um2, Behringer umc22, veya en ünlüsü olan ve önerilen Focusrite gen3 bu kartları ise 2.el almanı öneririm ben öyle yaptım bu 3 kartıda denedim sağladığı kolaylıklar harici pek fark göremedim.

Ben 2 tane orta üst seviye laptop ile denedim sadece mikrofon girişi olan laptoplar ile ses alamadım o yüzden ses kartı alman şart olabilir veya line in girişi sağlayan bir aparat. Ses kartı önerilerimse ucuzdan pahalıya Behringer UM2, Behringer umc22, veya en ünlüsü olan ve önerilen focusrite gen3 bu kartları ise 2.el almanı öneririm ben öyle yaptım bu 3 kartıda denedim sağladığı kolaylıklar harici pek fark göremedim.

Son bir şey soracağım hangi programı kullanıyorsun ses ayarları için bir de ayrı bir hoparlör gereklimi yoksa laptopun kendi sesi yeterli oluyor mu?

Son bir şey soracağım hangi programı kullanıyorsun ses ayarları için bir de ayrı bir hoparlör gereklimi yoksa laptopun kendi sesi yeterli oluyor mu?
Guitar Rig 5 ve 6 ve Amplitube kullanıyorum. Laptoptan çıkan ses alete ve seni ne kadar tatmin ettiğine bağlı bana soracak olursan letgoda veya 2.el ürün satan dükkanlardan 2+1 ses sistemi alman zaten çok ucuz eskileri.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı