Cortana kapanmıyor

Abrams

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2020
Mesajlar
820
Çözümler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Durduk yere ayarlardan kapatmama rağmen Cortana açılıyor, hani o siyah arka plan ekranında bu ülkede kullanılamıyor yazısı çıkıp duruyor, sağ üstten çarpı işaretine bassam bile kapanmıyor, Alt+Tab sekmesinde gözüküyor. İlla görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Şikayet ettiğim kısım, herhangi bir uygulamadayken, oyundayken bu illetin açılıp kullandığım programı alta alması. Nasıl tamamen kapatabilirim?

1603719156109.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen de kaldırmak istemiyorum aslında, bilgisayarı İngilizce yaptığım zamanlarda kullanıyorum. Şimdi kaldırsam ileride lazım olduğu zaman kurulumla falan uğraştıracak. Devre dışı bırakmak istiyorum sadece.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı