Cougar 700W 80+ PSU RTX 3070 ve i5 10600 için yeterli midir?

Fatal11Prime

Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu önceden de çok açtım ama şimdi sipariş vereceğim Cougar 700W cgr stx alıyorum. Sistemim RTX 3070 ve i5 10600 yeterli midir bir sorun olur mu?

Konu sahibinin söylediği PSU 450 TL. Ayrıca bu PSU daha iyi.

Attığınız daha iyi olabilir ama 3070'li bir pc'ye o PSU gitmeyebilir sanırım.
Ayrıca yeni farkettim de neden daha iyi? Fiyatlar aynıymış.
Düzetlme: Yeni gördüm korumalar farklı.

Attığınız daha iyi olabilir ama 3070'li bir pc'ye o PSU gitmeyebilir sanırım.
Ayrıca yeni farkettim de neden daha iyi? Fiyatlar aynıymış.
Düzetlme: Yeni gördüm korumalar farklı.

Korumalar dolayı değil.
Hold-up time, ripple, voltaj regülasyonu gibi sebeplerden dolayı Core Reactor daha iyi.
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu önceden de çok açtım ama şimdi sipariş vereceğim Cougar 700W CGR STX alıyorum. Sistemim RTX 3070 ve i5 10600 yeterli midir bir sorun olur mu?

Yeterli olacaktır fakat kaliteli bir PSU değil, 650W modeli grup düzenlemeli, düşük kaliteli. 700W modeli için inceleme yok, muhtemelen 700W'da grup düzenlemelidir. Öyle bir sisteme takmak saçma olur. En azından XPG Pylon falan bakın derim.

Arkadaşlar o kadar bütçem yok bu PSU'yu kullanan varsa bir sorun olmaz derseniz sipariş vereceğim.
Kaliteli dediğiniz zaten akım korumalı prizde kullanıyorum bir sorun olcağını sanmam sanırım psuda 'da akım koruması var ses falan çıkarmadığı sürece sorun yok

PSU'da sıkıntı yok. 700W versiyonunu alırsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…