Fatal11Prime
Picopat
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu önceden de çok açtım ama şimdi sipariş vereceğim Cougar 700W cgr stx alıyorum. Sistemim RTX 3070 ve i5 10600 yeterli midir bir sorun olur mu?
Hem modüler, hem de 650W bayağı bayağı yeter size. Corsair CX650F RGB CP-9020217-EU 650W 80 Plus Bronze RGB Siyah Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Attığınız daha iyi olabilir ama 3070'li bir pc'ye o PSU gitmeyebilir sanırım.Konu sahibinin söylediği PSU 450 TL. Ayrıca bu PSU daha iyi.
![]()
Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG Core Reactor 650G-BKCEU 650W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Attığınız daha iyi olabilir ama 3070'li bir pc'ye o PSU gitmeyebilir sanırım.
Ayrıca yeni farkettim de neden daha iyi? Fiyatlar aynıymış.
Düzetlme: Yeni gördüm korumalar farklı.
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu önceden de çok açtım ama şimdi sipariş vereceğim Cougar 700W CGR STX alıyorum. Sistemim RTX 3070 ve i5 10600 yeterli midir bir sorun olur mu?
3070'li bir sistemin çöpe gitmemesi için maalesef bütçeyi yükselteceksiniz.Arkadaşlar o kadar bütçem yok bu PSU'yu kullanan varsa bir sorun olmaz derseniz sipariş vereceğim.
3070'li bir sistemin çöpe gitmemesi için maalesef bütçeyi yükselteceksiniz.
Arkadaşlar o kadar bütçem yok bu PSU'yu kullanan varsa bir sorun olmaz derseniz sipariş vereceğim.
Kaliteli dediğiniz zaten akım korumalı prizde kullanıyorum bir sorun olcağını sanmam sanırım PSU'da'da akım koruması var ses falan çıkarmadığı sürece sorun yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.