Cougar Gemini S vs Cooler Master Masterbox MB311L

alp tuna

Decapat
Daha fazla  
Cougar gemini s Silver RGB cgr-5bmbs-t 600W 80+ PSU USB 3.0 temperli cam e-ATX mid-Tower Gaming kasa

Cooler Master Masterbox MB311L ARGB 600W mesh temperli cam mATX mini Tower kasa

Not: Sistem içerisinde alacağım kasa önermezseniz sevinirim.

Not2: Ve şunu belirtmek istiyorum neredeyse aynı hazır sistem İncehesap'ta 5800KEN GameGaraj'da 6700 ama oda bugün zamlandı İncehesap acaba da kalitesiz parçalar mı satıyor diye düşünüyorum ve sanki İncehesap'tan sistem alırsam içi boş gelecek miş gibi hissediyorum :)

Cougar gemini s Silver RGB cgr-5bmbs-t 600W 80+ PSU USB 3.0 temperli cam e-ATX mid-Tower Gaming kasa

Cooler Master Masterbox MB311L ARGB 600W mesh temperli cam mATX mini Tower kasa

Not: Sistem içerisinde alacağım kasa önermezseniz sevinirim.

Not2: Ve şunu belirtmek istiyorum neredeyse aynı hazır sistem İncehesap'ta 5800KEN GameGaraj'da 6700 ama oda bugün zamlandı İncehesap acaba da kalitesiz parçalar mı satıyor diye düşünüyorum ve sanki İncehesap'tan sistem alırsam içi boş gelecek miş gibi hissediyorum :)
Sistemleri atarsanız yardımcı olabiliriz boş mu dolumu gelecek diye.
İncehesap güvenilir firmadır, parça kalitelerinide görmeden bişey diyemem.
Kasaya gelince ben tercihimi Cougardan yana kullanırdım.

İncehesap güvenilir firmadır, parça kalitelerini de görmeden bir şey diyemem.
Kasaya gelince ben tercihimi Cougar'dan yana kullanırdım.

Sistem bu işlemciyi Ryzen 3 3100 olacak ekran kartı 1660 Super olacak SSD panther 240 GB olacak kasayı seçemedim.
İncehesap güvenilir firmadır, parça kalitelerini de görmeden bir şey diyemem.
Kasaya gelince ben tercihimi Cougar'dan yana kullanırdım.

Aquarius 5A | Game Garaj

Bu da GameGaraj'daki sistem bunuda Ryzen 3 3100 olacak SSD olmayacak sonra 240 GB SSD alacağım.

Oda toplam 6600'e denk geliyor arada dağlar kadar fark var işte o fark niye var çok merak ediyorum.

Sistem bu işlemciyi Ryzen 3 3100 olacak ekran kartı 1660 Super olacak SSD panther 240 GB olacak kasayı seçemedim.

Aquarius 5A | Game Garaj

Bu da GameGaraj'daki sistem bunuda Ryzen 3 3100 olacak SSD olmayacak sonra 240 GB SSD alacağım.

Oda toplam 6600'e denk geliyor arada dağlar kadar fark var işte o fark niye var çok merak ediyorum.
Ekran kartı PNY gayet iyi markadır, SSD adata, kullandım pek memnun kalmadım adatadan, Apacer RAM ler ise kullanmadım daha önce ama 8GB lik corsair seçip yanına ayrıca satın alabilirsin.
Sistemde sorun yok.

Aquarius 5A | Game Garaj

Hocam İncehesaptan yapacağınız değişiklikleri yapın alın geçin.

Ekran kartı PNY gayet iyi markadır, SSD Adata, kullandım pek memnun kalmadım Adata'dan, apacer RAM'ler ise kullanmadım daha önce ama 8 GB'lik Corsair seçip yanına ayrıca satın alabilirsin.
Sistemde sorun yok.

Niyese sistem iyi performans vermeyecekmiş geliyor toplasam daha mı iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı