Cougar markası iyi mi?

Arkadaşlar merhaba. 4 yıldır Tigoes G1000 isimli kulaklığı kullanıyorum ve hiç memnun değilim. 1 ay içinde yeni bir kulaklığa geçiş yapacağım. İnternette araştırma yaparken Cougar immersa Ti isimli kulaklığı buldum ve çok güzel geldi gözüme biraz araştırdım ve bayağı iyi olduğu ortaya çıktı peki gerçeten iyi mi Cougar markası nasıl? Çok bir bilgim yok da. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Bence güzel bir marka, bende fanını kullanıyorum. Ama bence kulaklıkta Cougar alma.

Bence o paraya daha iyi kulaklıklar vardır:

Hangisi daha iyi bilmiyorum.

7.1 istemiyorum ancak stereo olarak bakarım bunlarada.

Bir de İncehesap İtopya gibi mağazalardan önerirseniz çok iyi olur Hepsiburada gibi sitelerden güvenemiyorum.
@Onur Talha linç yemek hoşuma gidiyor.

Peki :D.

Bir de İncehesap İtopya gibi mağazalardan önerirseniz çok iyi olur Hepsiburada gibi sitelerden güvenemiyorum.
Tam tersi olması lazım. Nasıl anlatsam bilemedim.

Hepsiburada, N11 gibi yerler o ikisinden çok daha güvenilir. Onlar güvensiz demiyorum ama Hepsiburada'ya güvenmeyip de İtopya'ya güvenmek iyiymiş.

Hepsiburada, N11 gibi yerler o ikisinden çok daha güvenilir. Onlar güvensiz demiyorum ama Hepsiburada'ya güvenmeyip de İtopya'ya güvenmek iyiymiş.

Onlar daha bilindik olduğu için ve Vatan gibi firma oldukları için söyledim N11 gibi bir yerde satıcının güvenli olup olmadığını bilemiyoruz bozuk gelme oranı daha fazla bence ve İtopya'dan çok sayıda alışveriş yağtığım için içim rahat.

Corsair HS35 şu anda indirimde 300 TL sizce alınır mı aralık sonuna kadar indirimde kalacak ve mousemın ışıklarıyla da uyumlu.

HS35'de çok önerildi ve benim de hoşuma gidiyor.

1607334634139.png

En güvenilir satıcı.

1607334653044.png

Güvenilir.

1607334678391.png

Güvenilir.

HP ve JBL olanlarda güvenmemekte haklı olabilirsiniz ama puanı %100 olduktan sonra güvenilirdir zaten.

Eki Görüntüle 768413

En güvenilir satıcı.

Eki Görüntüle 768415

Güvenilir.

Eki Görüntüle 768416

Güvenilir.

HP ve JBL olanlarda güvenmemekte haklı olabilirsiniz ama puanı %100 olduktan sonra güvenilirdir zaten.

Stinger'e bakabilirim ama ailemi zora sokmak istemiyorum çok da o yüzden immerse tidanda vazgeçtim ancak 300 TL bandında bir kulaklık istiyorum söylediğim gibi HS35 nasıldır?
Stinger'e bakabilirim ama ailemi zora sokmak istemiyorum çok da o yüzden immerse tidanda vazgeçtim ancak 300 TL bandında bir kulaklık istiyorum söylediğim gibi HS35 nasıldır?

Ancak kötüyse Stinger'i aldırmaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı