EA App "Couldn't connect to servers" hatası veriyor ve açılmıyor

glorwy7

Centipat
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır deniyorum ama uygulama arayüzü bile açılmıyor. 100 defa restart attım ama olmuyor, alttaki oyunlarada erişim sağlayamıyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ekran görüntüsü 2024-05-17 210901.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetinizin güvenli modda olduğunu düşünmekteyim ve tanımı ortaya koyuyorum.
İnternet sağlayıcınızın lütfen operatörünü verebilir misiniz? "yani markası, vodofone mi, netmaster mi, turkcell mi, türktelekom mu" ve de eğer VPN ile açılıyorsa büyük ihtimal bu yüzdendir. Çünkü yaşadım, biliyorum. Konuyu dağıtmamak için anlatmıyorum.

İnternetinizin güvenli modda olduğunu düşünmekteyim ve tanımı ortaya koyuyorum.
İnternet sağlayıcınızın lütfen operatörünü verebilir misiniz? "yani markası, vodofone mi, netmaster mi, turkcell mi, türktelekom mu" ve de eğer VPN ile açılıyorsa büyük ihtimal bu yüzdendir. Çünkü yaşadım, biliyorum. Konuyu dağıtmamak için anlatmıyorum.
hocam birebir aynı sorunu yaşıyorum şuan. Siz ne yaptınız çözebildiniz mi ? operatorüm türk telekom bu arada

Hocam birebir aynı sorunu yaşıyorum şu an. Siz ne yaptınız çözebildiniz mi? Operatorüm Türk Telekom bu arada.

İyi forumlar. Telefonunuzu USB yoluyla bilgisayarınıza bağlayıp sorunun operatörünüzde olup olmadığını anlayabiliriz. Eğer aynı hata devam ediyor ise EA arada bir böyle kapatıp geri açıyor.

Evet USB ile internet paylaşımı yapınca sorun çözüldü hocam. Ayrıca sıkıntının EA kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü Steam ve World of Warships'de Türk Telekom interneti ile açılmıyordu şu an USB ile ikisi de açılıyor.

Evet USB ile internet paylaşımı yapınca sorun çözüldü hocam. Ayrıca sıkıntının EA kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü Steam ve World of Warships'de Türk Telekom interneti ile açılmıyordu şu an USB ile ikisi de açılıyor.

Benim de sürekli başıma geliyor maalesef. Online oyun oynayacağım zaman sürekli USB paylaşımı yapıyorum yoksa aniden oyundan atabiliyor. Müşteri hizmetleri ile görüşmenizde fayda var hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı