Counter Strike 1.6 Extreme V6 Oyun Başlamama Sorunu

UtkuBT

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-R0020NT
NVIDIA GeForce RTX 4060 - 8 GB
16 GB RAM
Intel Core i7 13700H
Bilgisayarım Windows 7 Professional 64 bit. Bu oyunu bilgisayara internet kafeden USB bellekle attım. İlk başlarda açılıyordu sonra oyuna giriyorum mod seçerken herhangi bir mod seçiyorum ama bekliyorum açılmıyor. Bunun dosyasının içinde Half-Life var .bat dosyasi Windows toplu iş dosyası işte. Sorunları oradan yapıyordum. Ama ona basınca da cmd açılıyor ve 2 saniye geçmeden hemen kapanıyor, o da açılmıyor. Oyun açıldığı zamanlarda oyunda New, Multiplayer Game deyip botlarla oyun kuruyorum ama kurduktan sonra starta basınca hiçbir şey olmuyor, acılmıyor yani. Yardım ederseniz sevinirim. :(:cry:  

Son düzenleyen: Moderatör:
Komut istemi (cmd) ve görev yöneticisi gibi şeyler açılmıyordu. Combofix adlı programla taradım bilgisayarı. Düzeldi çok şükür. Tararkende bilgisayarı yeniden başlatıyor ve açılınca not defteri gelene kadar bekleyin tarayacaksanız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı