Counter-Strike 1.6 hala oynanıyor mu?

@Mithat Berhan Ben ilkokulda gittiğimiz internet kafelerden beri yani yaklaşık 15 yıldır cs_assault, cs_assault_1337, de_dust2, de_interfo hepsini çok severim. Hayatta en bıkmadığım şey bu oyun ve bu haritalar galiba. 😀 Eskisi kadar sık oynamasam bile bu oyunda ve o haritalarda kendimi evimde hissederim hep.
 
@Parti Şapkası ben de aktif olarak oynuyordum bilgisayar olana kadar, devam edeceğim ben de.

İnferno 2 daha güzel bence bu arada :)
Oyun eskimedi ama haritalar eskidi biraz, özellikle bütün CS oyunlarında aynı haritalar devam ettiğinden olabilir belki de.

Bu aralar DM Assault oynuyorum ben de, level kasılan sunucular falan var ve sarıyor :D
 
@TaLionSoW 4 aydır oynuyorsunuz oyunu. Ben 15 yıl oynadım aralıksız. Biraz daha oynayın anlarsınız ne demek istediğimi. Adminlerle de aranızı iyi tutun. Bu sayede serverda lobiniz oluyor. İstediğiniz adama ban, gag attırabilirsiniz.
 
Jailbreak veya surf hala oynayan serverlar var benim önceki sayfada gönderdiğim sunucu sitesinde. Onların yanında benim sevdiğim deathmatch, zombie ve deathrun serverları da hala tek tük var. Ancak arayıp bulamadığım ve özlediğim mod warcraft 3 oyun modu çok uzun zamandır yok.
 
Steam cüzdanımda 19.35 TL var.

CS 1.6 almak istiyorum.
CS 1.6 hala oynanıyor mu?

1.85 TL'ye kadar düşüyor bence almayın çünkü artık CS1.6'nin orijinal dosyalarını bazı sitelerde bulabilirsin. Bir de sistemin kaldırmıyor diye mi oynamiyorsun CS:GO. Bende yeni CS:GO oynuyorum CS1.6'yi özledim indirim oynayın dedim ama CS:GO'dan sonra fazla iştahım kalmamisti.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı