mertpir
Decapat
Eskiden Windows 7 Ultimate kullanırken FPS %100 sabit idi, sonra Windows 8/10 geçtim. %100 CPU sorunları vardı 8/10 işletim sistemlerini sildim. Sonra tekrar Windows 7'ye geçtim ekran 75 Hz olduğundan mıdır bilmem ama, 75 FPS'ye sabitleniyor. Bilgisayarın dahili ekran kartı 64 MB NVIDIA GeForce 6150 le eskiden yine dahili ekran kartıyla oynuyordum böyle bir sorun yoktu. Driverları defalarca silip kurdum hatta yanlışlıkla NVIDIA internet Driver'ını sildim. 75 FPS düşük mü diyecek olursanız hayır değil oynanıyor fakat o alıştığım 100 FPS akıcılığı yok mouse hareketleri birazcık ağır rahatsız ediyor. Çözümü bilen varsa yardım edebilir mi?
FPS limiti sorununu çözdüm. NVIDIA kartlar için, NVIDIA Denetim Masası'na girin - sol yukarı tarafta; 3D ayarlarının yönetilmesi - program ayarları - Ekle'ye basın ve Counter-Strike 1.6'nın klasörüne gidin. hl.exe uygulamasını seçin "aç" deyin. Program ayarları kısmında, Açık/Otomatik/Kapalı seçeneklerini deneyin bakın bakalım sabit FPS sınırı ortadan kalkacak mı diye. Bende işe yaradı.
FPS limiti sorununu çözdüm. NVIDIA kartlar için, NVIDIA Denetim Masası'na girin - sol yukarı tarafta; 3D ayarlarının yönetilmesi - program ayarları - Ekle'ye basın ve Counter-Strike 1.6'nın klasörüne gidin. hl.exe uygulamasını seçin "aç" deyin. Program ayarları kısmında, Açık/Otomatik/Kapalı seçeneklerini deneyin bakın bakalım sabit FPS sınırı ortadan kalkacak mı diye. Bende işe yaradı.
Son düzenleyen: Moderatör: