Counter-Strike 2 deneyimi

Hile madem bu kadar çok neden bize rastlamıyor? :) Ücretsiz seçkin olma olayı kalktığından beri seçkin maçlarda hile gözle görülür oranda azaldı.
kendileri sanırsam boostlatarak çıktı le ya da lem'e o yüzden her one tap atana hile diye ağlamaktan oyunda hile dolu olduğunu sanıyor çok takma kafaya
 
Kendileri sanırsam boostlatarak çıktı le ya da Lem'e o yüzden her One tap atana hile diye ağlamaktan oyunda hile dolu olduğunu sanıyor çok takma kafaya.

Legit tayfanın legit oynadığını bile anlamayan coluk çocuk yorumu :) Standart fanboy :D he kardeşim he haklısın :D
 
Hocam cidden R6 da kendi taktigini yaratiyor musunuz? Bunu da soylemeyin bari. R6 oynayan biriyim her haritada acilan duvarlar belli hangi operatörlerin is yaptiği belli. Oyun meta üzerine dönen bir oyun. Daha doğrusu esporcuların, yayincilarin yön verdiği bir meta. R6 Aim üzerine dönen bir oyun değil bu bile CS ile karşilaştirmamak icin yeterli bir sebep. Valorant gene karşılaştırılabilir ama R6'nın alakası... Ayrıca ilk çıktığı zamanki zevki hiç yok. Ubisoft bu şekilde giderse yeni bir para kazanma yolu bulması gerekecek.
R6 kadar yok olmuş bir online oyun daha görmemiştim. 140 tl ye oynarım diye sezon bileti aldım 1 sezon kasamadım bile. Aşırı sıkıcı.
 
Vuruş hissi görmemişsiniz daha. 🤭

Vuruş hissi daha iyi olan bir oyun söyler misiniz?

Oynamadım Unlost yayınında izledim. Gördüğüm kadarıyla görüntü makyajlanmış bu da muhtemelen sistem gereksinimlerinin yükselmesi demek. CS:GO hala oynanıyorsa bunda sistem gereksinimlerinin düşük olmasının payı büyük. 128 tickrate sunuculara geçilmesi kendi adına yenilik olabilir ama 2023 yılındayız, yani yenilik yapmadın aslında rakiplerinin seviyesine yıllar sonra da olsa çıktın sadece. CS:GO ile ilgili şikayetlerinizi yazın deseniz herkes ilk önce hile ve troll oyuncuları yazardı, bunlara çözüm bulmayacaksan sadece görüntü düzenlemesi ile bir yere kadar.

128 tickrate değil, Meta Tickrate getirdiler ve bunun daha üst seviyesi yok.
 
Oyun çok güzel olmuş zaten CS ve Valve kalitesini tartışmamıza gerek yok. Fakat anlamadığım tek konu yıllardır neden oyunların sürekli karşılaştırıldığı. Yok Valorant bebe oyunu oynanmaz, CS2 geliyor Valorant bitti falan aşırı saçma değil mi? Yani havuzun geniş olması iyi bir şey değil mi arkadaşlar? Neden her şeyin tekelleşmesinden yanasınız? Ben Valorant oynamıyorum ve oynayan kişiye saygı duyuyorum kendi zevki. Yılların CS:GO oyuncusuyum ama kitlesi olan sevilmiş bir oyuna haksızlık yapılmamalı. Bırakın da kim neyden zevk alıyorsa onu oynasın.
 
Oyun çok güzel olmuş zaten CS ve Valve kalitesini tartışmamıza gerek yok. Fakat anlamadığım tek konu yıllardır neden oyunların sürekli karşılaştırıldığı. Yok Valorant bebe oyunu oynanmaz, CS2 geliyor Valorant bitti falan aşırı saçma değil mi? Yani havuzun geniş olması iyi bir şey değil mi arkadaşlar? Neden her şeyin tekelleşmesinden yanasınız? Ben Valorant oynamıyorum ve oynayan kişiye saygı duyuyorum kendi zevki. Yılların CS:GO oyuncusuyum ama kitlesi olan sevilmiş bir oyuna haksızlık yapılmamalı. Bırakın da kim neden zevk alıyorsa onu oynasın.

Her iki kitlenin büyük toxic kitlesi var. Aslında tekel olmaması ne kadar güzel bir şey de işte anlayabilene.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı