E ertax Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Ekte de resmini eklediğim gibi oyun açılırken bu hatayı alıyorum. Fakat bilgisayarımda DirectX12 var neden açılmadığını anlayamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Dosya Ekleri hata kod.PNG 4,1 KB · Görüntüleme: 37
Ekte de resmini eklediğim gibi oyun açılırken bu hatayı alıyorum. Fakat bilgisayarımda DirectX12 var neden açılmadığını anlayamadım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Başlatma seçeneklerini temizlemeniz gerekiyor.
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.223 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 1 Eylül 2023 #4 Ekran kartı sürücünle alakalıdır, degistirip dene.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 1 Eylül 2023 #5 Sisteminiz nedir? Eğer direkt DxDiag yazıp karşınıza çıkan sürümü söylüyorsanız, o işletim sisteminin desteklediği sürümdür.
Sisteminiz nedir? Eğer direkt DxDiag yazıp karşınıza çıkan sürümü söylüyorsanız, o işletim sisteminin desteklediği sürümdür.
E ertax Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Sythexz dedi: Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncelledim herhangi bir şey değişmedi. eyre dedi: Sisteminiz nedir? Eğer direkt DxDiag yazıp karşınıza çıkan sürümü söylüyorsanız, o işletim sisteminin desteklediği sürümdür. Genişletmek için tıkla... Directx11 indirme aracı indirdim ve indirmeye çalıştım fakat bana zaten en son sürümün yüklendiği indirmeye gerek yok diyip setup'u kapattı. snageX dedi: Başlatma seçeneklerini temizlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yaparım acaba?
Sythexz dedi: Ekran kartı sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncelledim herhangi bir şey değişmedi. eyre dedi: Sisteminiz nedir? Eğer direkt DxDiag yazıp karşınıza çıkan sürümü söylüyorsanız, o işletim sisteminin desteklediği sürümdür. Genişletmek için tıkla... Directx11 indirme aracı indirdim ve indirmeye çalıştım fakat bana zaten en son sürümün yüklendiği indirmeye gerek yok diyip setup'u kapattı. snageX dedi: Başlatma seçeneklerini temizlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl yaparım acaba?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 ertax dedi: Güncelledim herhangi bir şey değişmedi. Directx11 indirme aracı indirdim ve indirmeye çalıştım fakat bana zaten en son sürümün yüklendiği indirmeye gerek yok diyip setup'u kapattı. Onu nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım.
ertax dedi: Güncelledim herhangi bir şey değişmedi. Directx11 indirme aracı indirdim ve indirmeye çalıştım fakat bana zaten en son sürümün yüklendiği indirmeye gerek yok diyip setup'u kapattı. Onu nasıl yaparım acaba? Genişletmek için tıkla... Konu açmıştım.
E ertax Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 snageX dedi: Başlatma seçeneklerini temizlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi buldum galiba bir tane kod yazıyodu galiba eskiden yazmıştım -dx level81 diye onu sildiğim gibi düzeldi. Teşekkür ederim.
snageX dedi: Başlatma seçeneklerini temizlemeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi buldum galiba bir tane kod yazıyodu galiba eskiden yazmıştım -dx level81 diye onu sildiğim gibi düzeldi. Teşekkür ederim.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #9 ertax dedi: Dediğinizi buldum galiba bir tane kod yazıyodu galiba eskiden yazmıştım -dx level81 diye onu sildiğim gibi düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse çözüldü olarak işaretlersiniz başkalarına da yardımcı olur, emin olduktan sonra yaparsanız sevinirim iyi oyunlar.
ertax dedi: Dediğinizi buldum galiba bir tane kod yazıyodu galiba eskiden yazmıştım -dx level81 diye onu sildiğim gibi düzeldi. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Düzeldiyse çözüldü olarak işaretlersiniz başkalarına da yardımcı olur, emin olduktan sonra yaparsanız sevinirim iyi oyunlar.