Counter-Strike 2 eşleştirme sistemi rezilliği

Yani hocam, size bariz handikap veriyor onuda yalanlamak saçmalık. İşin komik kısmı bende 600P ve 30FPS'te daha iyi oynuyordum zamanında.
Handikap ne demek?

Bende bir kere CS:GO girdim, adamlar One tap atıyordu vallahi rezalet ama @PolarXP arkadaşımızın dediği gibi bunun saatiyle alakası yok. Benim 24 saatim bile yoktur ama Valorant'ta Gold'um. Ayrıca kanka tost makinesiyle mi oynuyorsun bir zahmet vurama.
Kanka tek ben vuramıyorum değil takımım da öyle adamlar rage atıyor biri oyundan çıktı zaten sinirden.

Son düzenleme:
Handikap ne demek?

Kanka tek ben vuramıyorum değil takımım da öyle adamlar rage atıyor biri oyundan çıktı zaten sinirden.

Handikap veriyor yani ayrıcalık veya avantaj veriyor diyebiliriz.

Hayır dostum güven faktörüm düşmesin diye özen gösteriyorum.

Herkes sisteme laf etmiş de ben arkadaş istiyor diye oynuyorum ve bazen arada bir oynuyorum yani orayı abartmayı gerek yok ve o maçta da takımımda sonuncu falan da değildim o çözünürlük ve FPS ile ortalama oynuyorum, 2. oldum takımda.
Arkadaşın oynuyor ki sende onun eşleşmesiyle oynuyorsun dostum. Ayrıca sana oyuncuların çok iyi gözükmesi bazen bilgisayarından kaynaklanır. Bu arada tek bir maçtan dolayı mı buraya yazıyorsun? O maç dediğin için soruyorum.

Handikap ne demek?
Kabaca "Engel" cümledeki yapısı gereği dezavantaj olarak düşünebilirsiniz. Binevi sizin iyi oynamanıza bir engel oluyor 30FPS 480P.
Handikap veriyor yani ayrıcalık veya avantaj veriyor diyebiliriz.
Hayır hocam, tam tersi. 30FPS oynuyor diye avantaj nasıl alsın? Futbolda dediğiniz anlamda kullanıldığı yazıyor ama TDK'ye göre bu anlamda değil.

Kabaca "engel" cümledeki yapısı gereği dezavantaj olarak düşünebilirsiniz. Bir nevi sizin iyi oynamanıza bir engel oluyor 30FPS 480p.

Hayır hocam, tam tersi. 30FPS oynuyor diye avantaj nasıl alsın? Futbolda dediğiniz anlamda kullanıldığı yazıyor ama TDK'ye göre bu anlamda değil.

Konuyu hiç okumadım bile sadece soruyu gördüm. Oynadığım oyunda da handikap terimi var ve ayrıcalık olarak geçiyor. Günlük hayatta da duyuyorum fakat olumsuz anlamda kullananı görmedim.

Konuyu hiç okumadım bile sadece soruyu gördüm. Oynadığım oyunda da handikap terimi var ve ayrıcalık olarak geçiyor. Günlük hayatta da duyuyorum fakat olumsuz anlamda kullananı görmedim.
Yani hocam, ingilizceside olumsuz olarak geçmekte. Oyunda neden öyle kullanmışlar bilmiyorum, belki siz yanlış anladınız.
1742414802313.png

Şahsen Super Smash Brothers oyununda görmüştüm ilk olarak, orada da tam 1. anlamdaki "Durumu zorlaştırma." anlamında kullanılıyordu.

Yani hocam, ingilizceside olumsuz olarak geçmekte. Oyunda neden öyle kullanmışlar bilmiyorum, belki siz yanlış anladınız.
Eki Görüntüle 2449546

Şahsen super smash brothers oyununda görmüştüm ilk olarak, orada da tam 1. anlamdaki "durumu zorlaştırma." anlamında kullanılıyordu.

Kimi yerde olumlu kimi yerde olumsuz olarak geçiyor. Bazı kelimeleri doğru kullanamıyoruz maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı