adrasq Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 Oyunu başlattığımda; CRenderDeviceMgrDx11::Init(): Failed to create Dx11 render device! Hatası alıyorum. Oyunun Launch Options kısmında da hiçbir şey yazmıyor. Ekran kartı DirectX11 destekliyor.
Oyunu başlattığımda; CRenderDeviceMgrDx11::Init(): Failed to create Dx11 render device! Hatası alıyorum. Oyunun Launch Options kısmında da hiçbir şey yazmıyor. Ekran kartı DirectX11 destekliyor.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #2 Benim keşfettiğim bir çözüm. Çözüm: CS 2 DX11 hatası Artı 0 Eksi
KS KS adrasq Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #3 snageX dedi: Benim keşfettiğim bir çözüm. Çözüm: CS 2 DX11 hatası Genişletmek için tıkla... Maalesef bende o kısım boş Artı 0 Eksi
snageX dedi: Benim keşfettiğim bir çözüm. Çözüm: CS 2 DX11 hatası Genişletmek için tıkla... Maalesef bende o kısım boş
E erhannas Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #4 adrasq dedi: Maalesef bende o kısım boş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle senin sorunun hallolucaktır sonra teşekkür edersin Artı 0 Eksi
adrasq dedi: Maalesef bende o kısım boş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle senin sorunun hallolucaktır sonra teşekkür edersin
KS KS adrasq Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #5 erhannas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle senin sorunun hallolucaktır sonra teşekkür edersin Genişletmek için tıkla... Kanka Windows 10 da çalışan bir dosya değil Artı 0 Eksi
erhannas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izle senin sorunun hallolucaktır sonra teşekkür edersin Genişletmek için tıkla... Kanka Windows 10 da çalışan bir dosya değil
E erhannas Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #6 Senin sorunun ekran kartı driveri yada kartın kendisi o halde Artı 0 Eksi