Counter-Strike 2 nasıl daha iyi oynanır?

Oyuna 2 gün önce başladım ama o kadar tilt oldum ki. Kutu arkasından, kapı arkasından, duvar arkasından her yerden tek atıyorlar. Rakibin önüne çıktığım an HS yiyorum. Adama sıkmaya fırsat vermiyorlar. Ya herkes hile kullanıyor ya da oyunun eşleştirme sistemi kötü beni Pro'larla eşleştiriyor. Dengim geldiğinde iyi oynuyorum ama %80 el bir şey yapamıyorum. Ses çıkarmasam bile adam nerede olduğumu bilip tek atıyor. Birileri bana fikir versin yanlış yaptığım ne var? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna 2 gün önce başladım ama o kadar tilt oldum ki. Kutu arkasından, kapı arkasından, duvar arkasından her yerden tek atıyorlar. Rakibin önüne çıktığım an HS yiyorum. Adama sıkmaya fırsat vermiyorlar. Ya herkes hile kullanıyor ya da oyunun eşleştirme sistemi kötü beni Pro'larla eşleştiriyor. Dengim geldiğinde iyi oynuyorum ama %80 el bir şey yapamıyorum. Ses çıkarmasam bile adam nerede olduğumu bilip tek atıyor. Birileri bana fikir versin yanlış yaptığım ne var? :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynayışımı çok etkiledi öneririm 🥰

Eğer seçkin almazsanız maça sizinle denk adamlar gelmez. Zaten oyuna ciddi başlıyorsanız seçkin alıp başlamanız daha iyi olur. Her hafta seviye atladıkça kasa ve silah veriyor. Zaten seçkin ömür boyu sizde kalıyor. O yüzden de seçkine verdiğin para o skin ve kasalardan sana geri geliyor.

Eğer seçkin almazsanız da Faceit oynamanızı öneririm. Hile kullanan adamlar gelmez karşınıza.

Aiminizi geliştirmek için de çeşitli atölye haritaları oluyor onlardan günlük aiminizi çalışabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rat-global severim🥰

Seçkin alın ve atölye haritası araştırın bir sürü harita var zaten aimbotz gibi birde isterseniz surf yaparsınız başlangıç içinde surf_rookie olur ya da surf_boreas

Xantaresden imorrdan majordan bile çok iyi oynuyor yarın gelsin esporculuğa başlasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı