Counter-Strike 2 oynanır mı?

Oyun açıkçası şu an Toxic'lik konusunda Valorant ile kapışır vaziyette, ilaveten VAC sistemi adeta çalışmıyor ve optimizasyon sorunları halen düzelmedi.

Hocam bende bunu anlamadım madem biz yine FACEIT'e muhtaç kalacaktık neden CS2 diye bir icadı apar topar ortaya çıkarttılar. En azından eskiden bu denli fazla sorun yoktu tek sıkıntı bazen mermilerin gitmemesi ve normal oyunda hilelerin kol gezmesiydi.

Değil mi hocam o kadar iyiler ki sürekli koşarak vuruyorlar, hatta duvardan vuruyorlar, sıfır info halinde bile elleri ile koymuş gibi buluyorlar hatta profillerine bir ton -rep hack yazısını da insanlar maksat muhabbet olsun diye yazmış.

Düşündüklerini yapamayıp aceleye getirdiler muhtemelen.

40 GB'lık ücretsiz oyun alt tarafı gir oyna yani burada herkes kişisel zevklerine göre yazıyor. Adam kötü veya iyi dedi diye sen de beğenmeyeceksin sonuçta.

40 GB'lık ücretsiz oyun alt tarafı gir oyna yani burada herkes kişisel zevklerine göre yazıyor. Adam kötü veya iyi dedi diye sen de beğenmeyeceksin sonuçta.
Burada ki tek sorun kişisel zevk değil ki bro nereden çıkardın? Burada neredeyse herkes oyunun teknik sorunları hakkında konuşuyor. Rekabetçi oyunda neden hilecilerle uğraşasın ki? Hele ki saatlerini harcayabileceğin bir oyun bulursan. O zaman ortada rekabet kalmaz, oyun rekabet oyunu değil sandbox oyunu olur :D

Açıkçası "online rekabetçi" oyunlarda hileci olması nesnel bir sorun. Çünkü firmaların asıl istediği gerçek bir rekabet ortamı oluşturması değil mi?

Hile var arkadaşlar yok diyen kendini kandırıyor adamlar öyle saçma peek atıyor ki maç kaydını izliyorum crossu yerde elemanın bana HS çakıyor. Faceita oynanmaz toxic dolu oraya giriceksen takımın olacak ve en az 5 level olman lazım 1 2 3 level Full toxic smurf dolu.

Ve bence CS:GO daha iyiydi en azından daha iyi rank sistemi vardı şimdi seçkin puan denen şeyde saçma adam sadece mevlana açsa zaten -300 gidiyor bir güncelleme düzenleme getirmeleri lazım.

Bir de güven faktörü hileyi etkilemiyor koskoca xantares bile hilelerden dolayı Premier girmiyor bu adamın güven faktörü kırmızımı şimdi alakası yok s1mple bile 25 kdan 16 klara kadar düştü hileciler yüzünden.

Ya koskoca Ubisoft bile R6 da hilecileri banlıyor.

Son düzenleme:
Hile var arkadaşlar yok diyen kendini kandırıyor adamlar öyle saçma peek atıyor ki maç kaydını izliyorum crossu yerde elemanın bana HS çakıyor. Faceita oynanmaz toxic dolu oraya giriceksen takımın olacak ve en az 5 level olman lazım 1 2 3 level Full toxic smurf dolu.

Ve bence CS:GO daha iyiydi en azından daha iyi rank sistemi vardı şimdi seçkin puan denen şeyde saçma adam sadece mevlana açsa zaten -300 gidiyor bir güncelleme düzenleme getirmeleri lazım.

Bir de güven faktörü hileyi etkilemiyor koskoca xantares bile hilelerden dolayı Premier girmiyor bu adamın güven faktörü kırmızımı şimdi alakası yok s1mple bile 25 kdan 16 klara kadar düştü hileciler yüzünden.

Ya koskoca Ubisoft bile R6 da hilecileri banlıyor.
Bazıları Valve'nin köpeği olmuş. CS serisi eskiden çok iyiydi. Ben 1.6 ile başlamak zorundaydım. Sonra sistemi 2023'ün başlarında aldım ne olduysa o zaman oldu CS'de hileciler çok denilmeye başlandı. Hayır adamın da spreyi ve peek'i birbirini tutmuyor. Ben de hilecilerin geldiği hissetmeye başlayınca bıraktım tekrar başladım ve hep böyle devam etti. Hatta az önce takımıma full ruslar geldi kendi aralarında sakalaşmaları mı dersin, bana toxiclik yapmaları mı dersin. 8 0'dı en son maç hiç el alamazlar tahminen ki bu çok oluyor ama ben alışamadım

Bazıları Valve'nin köpeği olmuş. CS serisi eskiden çok iyiydi. Ben 1.6 ile başlamak zorundaydım. Sonra sistemi 2023'ün başlarında aldım ne olduysa o zaman oldu CS'de hileciler çok denilmeye başlandı. Hayır adamın da spreyi ve Peek'i birbirini tutmuyor. Ben de hilecilerin geldiği hissetmeye başlayınca bıraktım tekrar başladım ve hep böyle devam etti. Hatta az önce takımıma Full Ruslar geldi kendi aralarında sakalaşmaları mı dersin, bana toxiclik yapmaları mı dersin. 8 0'dı en son maç hiç el alamazlar tahminen ki bu çok oluyor ama ben alışamadım.

Kanka sana önerim FACEIT gir ya kendine klanlardan adam bul en az 4 level bulki smurf gelmesin sevmezsen elemanları başka adam bul böyle yapa yapa iyi takım buldum öyle FACEIT oynuyorum 8 levelım.

Kanka sana önerim FACEIT gir ya kendine klanlardan adam bul en az 4 level bulki smurf gelmesin sevmezsen elemanları başka adam bul böyle yapa yapa iyi takım buldum öyle FACEIT oynuyorum 8 levelım.
Teşekkür ederim. Aslında Unlost'un sunucusundayım ama çoğu kişinin rankı benden iyi. Ben kendime güveniyorum ama mesela bazıları Dust 2, Mirage hatta en kötüsü İnferno açıp duruyor. Acaba Technopat'a yazsam bende nasıl olur

Teşekkür ederim. Aslında Unlost'un sunucusundayım ama çoğu kişinin rankı benden iyi. Ben kendime güveniyorum ama mesela bazıları Dust 2, Mirage hatta en kötüsü Inferno açıp duruyor. Acaba Technopat'a yazsam bende nasıl olur?

Dostum türklerle oynama Türkler çok egoist oluyor ben yabancılarla oynuyorum benim takımda 1 tane fransız 1 tane alman 1 ABD 1 tanede İspanya'lı var güzel infolaşıp oynuyoruz türklerle oynamak pişmanlıktır.

Türkler yerine Rusları ver gene okeyim en azından oynuyorlar Türkler gibi egoistlik yapıp milleti rahatsız etmiolar.

Unlostun sunucularında genelde ergen kitle olur herkese demiyorum her şeye sana laf atan sanki kendisi e sporcu tavrına girer böyle adamlar dolu.

Dostum türklerle oynama Türkler çok egoist oluyor ben yabancılarla oynuyorum benim takımda 1 tane fransız 1 tane alman 1 ABD 1 tanede İspanya'lı var güzel infolaşıp oynuyoruz türklerle oynamak pişmanlıktır.

Türkler yerine Rusları ver gene okeyim en azından oynuyorlar Türkler gibi egoistlik yapıp milleti rahatsız etmiolar.

Unlostun sunucularında genelde ergen kitle olur herkese demiyorum her şeye sana laf atan sanki kendisi e sporcu tavrına girer böyle adamlar dolu.
Çok doğru söylüyorsun ama bende de dil yok. Ben de yine Ruslarla oynarım. Bazı maçları da yine Ruslarla birlikte kazanıyoruz. Ama bunlarla sadece info verip dururum sohbet falan hiç edemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı