Hile olayı da tamamen şans çünkü. Technopattakilere kalsak her maçta hile geliyor derler ben kendim oynadığımda 20 maçta bir anca geliyor.Burada ki tek sorun kişisel zevk değil ki bro nereden çıkardın? Burada neredeyse herkes oyunun teknik sorunları hakkında konuşuyor. Rekabetçi oyunda neden hilecilerle uğraşasın ki? Hele ki saatlerini harcayabileceğin bir oyun bulursan. O zaman ortada rekabet kalmaz, oyun rekabet oyunu değil sandbox oyunu olur
Açıkçası "online rekabetçi" oyunlarda hileci olması nesnel bir sorun. Çünkü firmaların asıl istediği gerçek bir rekabet ortamı oluşturması değil mi?
Kolsuzlar hile çok diye ağlamaya başlamış yine
20 maçın kaçHile olayı da tamamen şans çünkü. Technopattakilere kalsak her maçta hile geliyor derler ben kendim oynadığımda 20 maçta bir anca geliyor.
Ya şurada hile yok hile var muhabbetini de boşver. Birisi gidiyor seçkin al diyor hiçbir şey olmaz bile diyor XD Ulan CS dediğin oyun zaten seçkin hesap olmadan oynanmaz hiçbir şey kasamazsın. Hile yok diyenler de oyunu oynamakla yetiniyor hiç arka plana bakmıyor. Nasıl olsa Valve babasının firması gibi. Anlayacağın hiçbir şey bilmeyen de konuşuyor, egolu olanlar daHile yok siz ağlıyorsunuz diyen arkadaşlar daha oyunun anti hile sisteminin ne kadar rezalet bir durumda olduğunu bile bilmiyor. CS:GO zamanında external source bulup derleyip ban yemeden ve güven faktörü düşürmeden aylarca kullanabiliyordunuz. Valve sadece bu sourceleri kullananları tespit edip ban attı bunu da bu hilelerin hafızada oynama yapmasından kaynaklıydı. CS2 de durum çok mu farklı hayır. Sözde yapay zekalı anti hile sistemi olacak tı maçlarda ki spinbotu direk algılayıp maçı bitirecekti. Çıktığından beri oynuyorum sadece 1 kere vac live çalıştığını gördüm. O maçta da şüpheli kimse yoktu bile. Oyun bu durumdayken hala hile yok diyenlere inanamıyorum. Faceit 7 - 10 level adamların atamadığı vuruşları seçkin'de 15k elo atıyor. Aynen kanka hile değil adam iyi oynuyor.
Her şeyde haklısın hocam ama bir rekabetçi oyunu da ne kadar değişebilir estetik açısından?Bir oyun düşün 20 senedir ayni hiçbir yenilik yok ne grafik ne bir ozellik.
Surekli item kutu uretip satma pesinde bir firma.
Full hile dolu ve 1 tane adam gibi hile yazilimi kurmayan.
Kusura bakmada zamaninda enayi gibi cok oynadik saç bas yolduk veletler cabasi artik ustune para versen oynamam.
Dip not: Eskiden turnuvalar vardi real de ve Pro olarak oynayip dereceler ve oduller cok kazanmistik bu oyun ömrumu caldi keske bir Photoshop falan ogrenseydim simdi deli para kazaniyordum. Hayatimda oynadigim en bos beles oyundur.
Dostum herhalde rankın açık değil dust 2 rekabetçi gir eğer nova veya master guardianda oynuyorsan kesinlikle hile geliyor adam wallhack olduğunu belli ederek oynuyor legit takılan herifler yok şu ana kadar bende görmüyordum 1 aydır çok hileyle karşılaştım.Hilesi bol diyen arkadaşların seçkini yok galiba hileye çok fazla denk gelmedim seçkin ile. Neredeyse hiç hile görmedim 1-2 şüphelendiğim vardı sadece. Seçkinin varsa oynayabilirsin çok sarıyor ama globaldeki gibi mermiler güzel gitmiyor spray atılmıyor Valorant'a döndürdüler oyunu onetap atman lazım.
Her şeyde haklısın hocam ama bir rekabetçi oyunu da ne kadar değişebilir estetik açısından?