Counter-Strike 2 ping nasıl düşürülür?

valorantda almanya serverında oyna aynı sorun oluyor mu dene

İnternetin fiber mi yeni modem almana gerek yok.

Evet fiber olması lazım.

Valorant'ta Almanya serverında oyna aynı sorun oluyor mu dene.

Deneyeyim.

Valorant'ta Almanya serverında oyna aynı sorun oluyor mu dene.

50 ms ana menüde söylediği gibi hiçbir sıkıntı yok sadece CS2 de oluyor bir de garip bir şekilde SonOyuncu vb Minecraft Client'larında oynanmıyor bile.

Evet fiber olması lazım.

Deneyeyim.

50 ms ana menüde söylediği gibi hiçbir sıkıntı yok sadece CS2 de oluyor bir de garip bir şekilde SonOyuncu vb Minecraft Client'larında oynanmıyor bile.
yok oynamayı dene sıkıntı oluyo mu spike a hucum oyna

Evet fiber olması lazım.

Deneyeyim.

Senın modemınden bende vardı Turkcell. O modem fiber olmuyor, bu fotograftakı gibi alet yanında yoksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum aynı şeyi yaşadım. Biziminternet diye bir firmanın kendi altyapısından fiber alıyordum. İnternet teoride mükemmeldi hatta wawefrom testinde A+ almıştım birkaç kere. Ama Online oyun oynarken gelen 100 paketten biri anlık olarak 500ms gecikmeli geldiği için, saniyelik bir ping giriyordu 5 dakikada bir ve oyunu oynanmaz kılıyordu. Bende sorunun altyapıda oldugunu düşünerek TT VDSL'e döndüm ve çok daha düşük internet hızı almama rağmen tamamen çözüldü sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…