Counter-Strike 2 ping nasıl düşürülür?

Senın modemınden bende vardı Turkcell. O modem fiber olmuyor, bu fotograftakı gibi alet yanında yoksa.

Eki Görüntüle 2577682

Yanlışınız var. Bende de fiber var ama sizin bahsettiğiniz cihaz, yani ONT cihazı dairemde yok. Bizde FTTB (fiber to the Building) altyapısı var. Yani fiber optik kablo binaya kadar geliyor, binanın bodrum katında ONT cihazı bulunuyor. Oradan dairelere ise Ethernet kablosu çekiliyor. Sizin paylaştığınız fotoğraf ise FTTH (fiber to the Home) altyapısına ait.

NVIDIA RTX 4060 laptop GPU var.

Format atsam düzelme şansı var mı?

Boşuna format atmış olursun bir işe yaramaz format.

Yanlışınız var. Bende de fiber var ama sizin bahsettiğiniz cihaz, yani ONT cihazı dairemde yok. Bizde FTTB (fiber to the Building) altyapısı var. Yani fiber optik kablo binaya kadar geliyor, binanın bodrum katında ONT cihazı bulunuyor. Oradan dairelere ise Ethernet kablosu çekiliyor. Sizin paylaştığınız fotoğraf ise FTTH (fiber to the Home) altyapısına ait.

Sorma sebebim şuydu laptopumu yakın zamanda Monster bakıma göndermiştim ve geri dönünce notta işletim sistemi hatası yazıyordu fakat ben bir hata göremedim ve bilgisayarda o anda yedekleyemeceğim dosyalar olduğu için format atmamaıştım internetle alakası olabilir mi bu işletim sistemi hatasının?

Sorma sebebim şuydu laptopumu yakın zamanda Monster bakıma göndermiştim ve geri dönünce notta işletim sistemi hatası yazıyordu fakat ben bir hata göremedim ve bilgisayarda o anda yedekleyemeceğim dosyalar olduğu için format atmamaıştım internetle alakası olabilir mi bu işletim sistemi hatasının?

Alakasız işletm sistemi hatası olsa Valorant vb oyunlarda da olurdu bu ping CS'nin sunucuları ile ilgili.

O modemi Turkcell FTTB olmasa da verıyor VDSL'i bize fiber kampanya diye satmıslardı

Alakasız işletm sistemi hatası olsa Valorant vb oyunlarda da olurdu bu ping CS'nin sunucuları ile ilgili.

Sorun bence ISS kaynaklıdır. Yurt dışı çıkışını, yasaklamalar engellemeler bant daraltma diye bozuyolar bir şeyleri, en son Turkcell'de ben CS2 50 ping alıyordum normalde, abonelıgın son zamanları 60-70e çıktı. Şu an Kablonet 45 ping oda Avusturya serverı, Almanya'da 55 ping, tam tersi olması lazım

Son düzenleme:
Sorun bence ISS kaynaklıdır yurt dışı çıkışını yasaklamalar engellemeler bant daraltma diye bozuyolar bir şeyleri, en son Turkcell'de ben CS2 50 ping alıyordum normalde, abonelıgın son zamanları 60-70e çıktı. Şu an Kablonet 45 ping oda Avusturya serverı, Almanya'da 55 ping, tam tersi olması lazım.

İşten çıkınca ben de bir deneyeyim. Superonline FTTB fiber kullanıyorum. HG255s router'a, Archer AX23'ü AP modunda bağladım.

İşten çıkınca ben de bir deneyeyim. Superonline FTTB fiber kullanıyorum. HG255s Router'a, Archer AX23'ü AP modunda bağladım.

Bölgeden bölgeye değişir o sende hiçbir problemde cıkmaya bılır

Dedıgım seyı yaptınız mı işlemcınız AMD ise ayarlarından gecıkme onlemeyı kapatın, format atmayı da deneyebılırsınız ama bence sorun kullandıgınız ınternettendır, tahhahutünüz bıtınce farklı bir internet saglayıcısına geçin. Sorun ne zamandan beri var eskı pcnızde veya laptopunuzda var mıydı

Son düzenleme:
Bölgeden bölgeye değişir o sende hiçbir problemde cıkmaya bılır.

Dedıgım seyı yaptınız mı işlemcınız AMD ise ayarlarından gecıkme onlemeyı kapatın, format atmayı da deneyebılırsınız ama bence sorun kullandıgınız ınternettendır, tahhahutünüz bıtınce farklı bir internet saglayıcısına geçin. Sorun ne zamandan beri var eskı pcnızde veya laptopunuzda var mıydı?

Monster AMD kullanmıyor. Intel ve NVIDIA var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı