Merhaba, Counter-Strike 2 için seçkin satın aldım rekabetçi maçlara girebiliyorum fakat seçkin oyun moduna giremiyorum. Bunu nasıl aktifleştirebilirim?
Eki Görüntüle 1962698
Attığınız SS de yazıyor ya zaten. Diğer oyun modlarında maç atın.Merhaba, Counter-Strike 2 için seçkin satın aldım rekabetçi maçlara girebiliyorum fakat seçkin oyun moduna giremiyorum. Bunu nasıl aktifleştirebilirim?
Eki Görüntüle 1962698
Bende aynı şekilde, bütün oyun modlarını oynamama rağmen açılmıyor. Sanırım yeni hesaplar'da 5 level veya daha yüksek kasmak gerekiyor sanırım.Merhaba, Counter-Strike 2 için seçkin satın aldım rekabetçi maçlara girebiliyorum fakat seçkin oyun moduna giremiyorum. Bunu nasıl aktifleştirebilirim?
Eki Görüntüle 1962698
Bende aynı şekilde, bütün oyun modlarını oynamama rağmen açılmıyor. Sanırım yeni Hesaplar'da 5 level veya daha yüksek kasmak gerekiyor sanırım.
27 takılı kaldı bütün oyun modlarını oynamama rağmen. Oyunu bitiriyorum zaten, olmaz ise desteğe yazarım.Oynayıp bitirmen lazım tam bir maçı hatırladığım kadarıyla yoksa yüzde ilerlemez.
Hocam bende de takılı kaldı kaç günde düzeldi?27 takılı kaldı bütün oyun modlarını oynamama rağmen. Oyunu bitiriyorum zaten, olmaz ise desteğe yazarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.