Counter-Strike 20. Yılını Kutluyor

Scooby Doo Me

Kilopat
Daha fazla  
Tam 20 sene önce bugün 19 Haziran 1999'da Counter-Strike ilk kez bir mod olarak çıktı. Bilgisayar oyunlarına ilgili, ilgisiz herkesin aşina olduğu halen popülerliği ile zirvede olan efsane bir oyun, benim de favorilerim arasındadır. Valve oyunun 20. senesini kutlama amaçlı olarak en popüler harita olan de_dust2 haritasının nostaljik halini casual (basit eğlence) moduna eklemiş. Her el sırayla yeni ve eski olarak değişiyor harita, buna ek olarak tavuk kapsülleri de satın alma menüsüne eklenmiş fakat buna bakma şansım olmadı.

Dosya Ekleri

• 20190619040949_1.jpg
    20190619040949_1.jpg
    381,6 KB · Görüntüleme: 207
  • 20190619212528_1.jpg
    20190619212528_1.jpg
    507,7 KB · Görüntüleme: 208
O zaman dans!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Basit eğlenceye eklemeleri saçma olmuş bence rekabetçi olarak da eklenmeli idi. Sırf bunu oynamak için 10vs10 Rus veledler ile aynı oyuna gireceğiz. Rekabetçi olsaydı arkadaşlar ile girmek çok zevkli olurdu.

Güzel günlerdi zamanında çok oynadık CS 1.6 ama pek özlemiyorum o zamanları. Şimdi de hilecilerden oyuna girmiyorum artık. Yaklaşık 16 senedir online CS oynuyorum ama son birkaç yıl kadar hiç sıkılmamıştım. Nedeni de hileciler kesinlikle. Yoksa turnuvaları falan izliyorum takip ediyorum yine. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı