Counter Strike 2'de Aim Gelişmiyor

eymen30051

Decapat
Daha fazla  
Seçkin hesap aldım ama aimim çok kötü, ne kadar çalışsam da aim gelişmiyor. Farem Everest sgm X7, 32 inch 8 yıllık televizyon kullanıyorum. Ekipmanlarımın kötü olmasıyla mı alakalı çünkü diğer aim oyunlarda da kötüyüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maalesef ekipmanlardan kaynaklı olabilir. Kaç saatiniz var CS 2 de?

Her şey zamanla olur. Aklına gelebilecek esporcuların hepsi zamanla ve emek harcayarak bu seviyelere çıktı, tavsiyem CS'de botlara karşı oynaman olur veya atölye haritalarını tercih etmeyi dene eğer istersen benim kullandığım atölye maplarinin isimlerini verebilirim. Bir de kullandığın farela alakası olmayabiliyor bu durum bazen, mesela tanıdığım birisi var kötü bir laptopu ve kötü bir fareu var ancak vasat oynamıyor ne kötü ne iyi ortalama oynuyor, ama tabii daha iyi ekipman daha iyi oynamanı kolaylaştırabilir.

Seçkin hesap aldım ama aimim çok kötü, ne kadar çalışsam da aim gelişmiyor. Farem Everest sgm X7, 32 inch 8 yıllık televizyon kullanıyorum. Ekipmanlarımın kötü olmasıyla mı alakalı çünkü diğer aim oyunlarda da kötüyüm.

Sabır işi. Bugün iyi oynayanlar 1 haftada gelişmediler.

Ekipmanınızın her ne kadar etkisi olsa bile tamamen antrenmana bakıyor. Öyle bir kaç günde bir kaç haftada gelişmez o iş. Tamamen bir kolsuz olarak başlayıp yıllarımı vererek bir seviyeye gelmiştim. Cs 1.5, CS:Source, Cs:GO ve CS2 olarak 10bin saat çok rahat oynamışımdır. Ne kadar çok oynarsanız o kadar gelişiyor. Bazı kişilerin nöromotor yapıları daha gelişmiş. Zihin kontrolü ve odaklanma hissi gelişmiş kişiler daha kolay adapte oluyor ve kendini geliştiriyor. Ama çok çalışarak yetişmek mümkün. Ekipmanın farkı ise ondan sonra ortaya çıkıyor. Belli seviyenin üstü oyuncularla rekabet etmekte bir yerden sonra zorlanabilirsiniz. Özellikle en azından 144 hz bir monitör ve elinize uygun bir fare ister istemez fark yaratıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı