7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ağustos 2024 #11 liveforspeed dedi: CUDA farkı yahu. Onların CUDA'sı var. Genişletmek için tıkla... O da var. Ne kadar iyi CUDA o kadar hızlı shader işlemleri.
liveforspeed dedi: CUDA farkı yahu. Onların CUDA'sı var. Genişletmek için tıkla... O da var. Ne kadar iyi CUDA o kadar hızlı shader işlemleri.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.200 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2024 #12 Cid_Kagenou dedi: Bugün CS2'de 9 tur wingman oynadım. 9 turun hepsinde, istisnasız 1'den fazla hile vardı. Hepsinde de kaydım var. Hile sorunu yine neden fırladı böyle? Daha dün oynadım 1 kere bile hile gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız seçkin mi ? Faceit girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz.
Cid_Kagenou dedi: Bugün CS2'de 9 tur wingman oynadım. 9 turun hepsinde, istisnasız 1'den fazla hile vardı. Hepsinde de kaydım var. Hile sorunu yine neden fırladı böyle? Daha dün oynadım 1 kere bile hile gelmemişti. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabınız seçkin mi ? Faceit girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2024 #13 The Ruh hastasi dedi: Hocam hesabınız seçkin mi? FACEIT girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Seçkin alacak param yok maalesef. Ayrıca FACEIT girince de "hesap doğrulama" istiyor ama maalesef ne yaparsam yapayım hesabı doğrulayamıyorum.
The Ruh hastasi dedi: Hocam hesabınız seçkin mi? FACEIT girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Seçkin alacak param yok maalesef. Ayrıca FACEIT girince de "hesap doğrulama" istiyor ama maalesef ne yaparsam yapayım hesabı doğrulayamıyorum.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.200 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2024 #14 Cid_Kagenou dedi: Seçkin alacak param yok maalesef. Ayrıca FACEIT girince de "hesap doğrulama" istiyor ama maalesef ne yaparsam yapayım hesabı doğrulayamıyorum. Genişletmek için tıkla... FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım.
Cid_Kagenou dedi: Seçkin alacak param yok maalesef. Ayrıca FACEIT girince de "hesap doğrulama" istiyor ama maalesef ne yaparsam yapayım hesabı doğrulayamıyorum. Genişletmek için tıkla... FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Ağustos 2024 #15 The Ruh hastasi dedi: FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim teşekkürler.
The Ruh hastasi dedi: FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim teşekkürler.