O da var. Ne kadar iyi CUDA o kadar hızlı shader işlemleri.CUDA farkı yahu. Onların CUDA'sı var.
O da var. Ne kadar iyi CUDA o kadar hızlı shader işlemleri.CUDA farkı yahu. Onların CUDA'sı var.
Hocam hesabınız seçkin mi ? Faceit girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz.Bugün CS2'de 9 tur wingman oynadım. 9 turun hepsinde, istisnasız 1'den fazla hile vardı. Hepsinde de kaydım var. Hile sorunu yine neden fırladı böyle? Daha dün oynadım 1 kere bile hile gelmemişti.
Hocam hesabınız seçkin mi? FACEIT girmeyi deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm yolu yok sanırım. Topluluk sunucularında oynamayı da deneyebilirsiniz.
FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım.Seçkin alacak param yok maalesef. Ayrıca FACEIT girince de "hesap doğrulama" istiyor ama maalesef ne yaparsam yapayım hesabı doğrulayamıyorum.
FACEIT desteğe yazmayı deneyebilirsiniz hocam. Normalde öyle bir sorun olmaması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.