Counter-Strike 2'ye sonradan davet alan var mı?

xwLOGAN

Megapat
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi merak ediyorum oyun tanıtımında birçok kişiye oyun verildi lakin, sonra ilerleyen günlerde hesabına oyun düşen var mı? Örneğin; 22 Mart tanıtımda oyunu açtınız ve CS2 daveti gelmemiş ama ilerleyen günlerde oyun daveti hesabınıza gelmiş.

Bana da gelmedi merak ediyorum sonradan davet almış bir arkadaş bulursak içim rahatlayacak gelebilme ihtimaline karşın
Bugün valve youtube kanalında 15-16 saat free beta access adında yayın açtılar qr kod okutanların hesabına 48 saat içerisine davet gelicekmiş.Beni cs2 orjinal sitesine yönlendirdi ordan şöyle bir bildirim geldi ''beta 48 saat içerisinde hesabınıza tanımlanacaktır'' diye.Hadi bakalım inşallah gelirde test edebilirim.

O sahte değil mi?

Hocam dediğiniz yayın hala açık olan yayınsa büyük ihtimal dolandırıcı onlar. Kanal Valve'nin kendi kanalı değil ve chat de millet sahte olduğunu söylemesin diye 35 yıl ve üstü abonelere mesaj atma özelliği tanımlanmış.

Fena scamlendiniz. Geçmiş olsun.

CS2 düşen arkadaşlarım var. Diğer düşen oyuncuların profillerinde ki madalya sayısı genelde max 2 tane. 2022 ve 2021 madalyaları, max 10 övgü ve 1-2k oyun oynama süresine sahipler. Valvenin açıklamasına göre oyun süresi, güven faktörü gibi şeyler etkiliyordu, ama genele baktığınız zaman %80+ yeni accountlar, az madalya ve az oynanma süresi olan oyunculara düşmüş Yayıncı arkadaşım geçen girdi ilk 5 oyun sürekli tablo bu şekildeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…