19 yıllık hesap var bende de gelir sanmıştım gelmediOlmadı. 6k saat 6 yıllık hesap gelmedi.
19 yıllık hesap var bende de gelir sanmıştım gelmediOlmadı. 6k saat 6 yıllık hesap gelmedi.
Olabilir her insanın boşluğuna gelebilir,benim açımdan sorun yok oltalama yapıldığını sonradan ayıktımFena scamlendiniz. Geçmiş olsun.
Benim merak ettiğimden tanıtımda davet alamayıp sonradan davet alan varmıCS2 düşen arkadaşlarım var. Diğer düşen oyuncuların profillerinde ki madalya sayısı genelde max 2 tane. 2022 ve 2021 madalyaları, max 10 övgü ve 1-2k oyun oynama süresine sahipler. Valvenin açıklamasına göre oyun süresi, güven faktörü gibi şeyler etkiliyordu, ama genele baktığınız zaman %80+ yeni accountlar, az madalya ve az oynanma süresi olan oyunculara düşmüşYayıncı arkadaşım geçen girdi ilk 5 oyun sürekli tablo bu şekildeydi.
Var. Tanıtım değil bu "Sınırlı test" Yaz ayında herkese sunulacak. O zamana kadar sınırlı test davetleri devam edecek.Benim merak ettiğimden tanıtımda davet alamayıp sonradan davet alan varmı
O zaman bir umut belki davet gelirVar. Tanıtım değil bu "Sınırlı test" Yaz ayında herkese sunulacak. O zamana kadar sınırlı test davetleri devam edecek.
Ben hevesimi almak için orjinal olmayanı denedim. Çok beğendim. Tabii botlarla denedim sadece. Hogwarts Legacy oyununu gibi CS2 clean dosyalar üzerinden yaptım. Ama main hesabım üzerinden değil tabiO zaman bir umut belki davet gelir![]()
Hayırlı olsunBana bugün mesaj geldi
Bende yaptım ama sizin gibi hesap değiştirme vb. durumlarına girmedimBen hevesimi almak için orjinal olmayanı denedim. Çok beğendim. Tabii botlarla denedim sadece. Hogwarts Legacy oyununu gibi CS2 clean dosyalar üzerinden yaptım. Ama main hesabım üzerinden değil tabiYapmadan önce bilgisayara ayrı bir işletim sistemi kurup yeni Steam hesabı açtım fln fln...Şimdi ben de beklemedeyim main hesabım için sınırlı betayı, düşmezse artık yaza kadar sabırlı olmamız gerek
![]()
Hayırlı olsunCS:GO kaç saat oynadınız
Bende yaptım ama sizin gibi hesap değiştirme vb. durumlarına girmedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.