Counter-Strike 3 çıkar mı?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 25H2 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Valve bildiğiniz gibi Counter-Strike 2'yi duyurmuştu. Bu ayın başından beri de rekabetçi rütbesi ve seçkin hesabı olan CS:GO oyuncularına CS2 betası verildi. Önümüzdeki ay ise oyunun tamamen çıkması bekleniyor.

Fakat CS2'den sonra yeni bir CS gelir mi bilmiyorum. Çünkü Valve, 3 rakamını kullanan hiçbir oyun çıkarmadı. Half-Life 1, 2, 2 Episode One, 2 Episode Two geldi, sonra ne Half-Life 2 Episode Three gördük ne de Half-Life 3 gördük. Portal da aynı şekilde 2'den sonra devamı gelmedi. Aynısı Team Fortress için de geçerli. Birçok yerde de Valve'in 3 sayısına karşı bir alerjisi olduğuna dair söylentiler var. Ne kadar doğrudur bilemem.

Bu yüzden sizce ilerleyen yıllarda (2030 ve sonrasını kastediyorum) Counter-Strike 3 çıkabilir mi? Yoksa Counter-Strike serisi de 2'de tıkanır mı?

2 de tıkanır 3 de daha ne yapacaksın hocam 2'yi bile adamakıllı çıkaramadı.

Muhtemelen Counter-Strike serisinin geliştirilmesi durdurulacak, farklı bir oyunla karşımıza gelebilir.

CS2 zaten oyunun üstünden şöyle güzelce geçmek için çıkıyor. 3 asla gelmez.

Bu ayın başından beri de rekabetçi rütbesi ve seçkin hesabı olan CS:GO oyuncularına CS2 betası verildi. Önümüzdeki ay ise oyunun tamamen çıkması bekleniyor.
1. Oyun daha betada bile değil limited test.
2. Daha limited test olan bir oyunun o süre içerisinde çıkması imkansız.

CS 3'un çıkacağını sanmam. 2'nin alevi daha sönmemiş olur o yıllara kadar. Ki FPS oyunu, eklenebilecek, değişecek bir şey kalmadı. En fazla yeni harita, item, operasyon falan getirirler, böyle de devam eder.

2 de tıkanır 3 de daha ne yapacaksın hocam 2'yi bile adamakıllı çıkaramadı.
Konuyu merak ettiğim için açtım. Yoksa CS2'de kalması ile ilgili bir sorunum yok. Zaten Counter-Strike serisi diğer seriler gibi değil. Uzun yıllar boyunca aynı oyun oynanıyor bir şekilde. CS 1.6'yı ben hala oynuyorum mesela.

9 yıl CS 1.6 ile 11 yıl CS-GO ile idare eden Valve 2030'da CS3'ü çıkarmaz. Ama sırf ben yanlış bilgi uyarısı alayım diye de çıkarabilir(!).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…