Counter-Strike 3 çıkar mı?

Makaleler
65
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 5700X
MSI B450 Tomahawk MAX
GoodRAM IRDM Pro 2x 16 GB DDR4 3600 MHz CL18
ASUS Dual RTX 4070 OC
Cooler Master ML240L V2
Kingston Renegade 2 TB SSD
Kingston A2000 1 TB SSD
Sandisk Ultra 3D 500 GB SSD
Kioxia Exceria 480 GB SSD
Samsung 850 EVO 120 GB SSD (Harici)
Lian Li Lancool 216
Cooler Master MWE 700W 80+
İşletim Sistemi: Windows 11 Enterprise 24H2 / Windows Server 2025 Datacenter (To Go) x64 / Arch Linux
Merhaba arkadaşlar. Valve bildiğiniz gibi Counter-Strike 2'yi duyurmuştu. Bu ayın başından beri de rekabetçi rütbesi ve seçkin hesabı olan CS:GO oyuncularına CS2 betası verildi. Önümüzdeki ay ise oyunun tamamen çıkması bekleniyor.

Fakat CS2'den sonra yeni bir CS gelir mi bilmiyorum. Çünkü Valve, 3 rakamını kullanan hiçbir oyun çıkarmadı. Half-Life 1, 2, 2 Episode One, 2 Episode Two geldi, sonra ne Half-Life 2 Episode Three gördük ne de Half-Life 3 gördük. Portal da aynı şekilde 2'den sonra devamı gelmedi. Aynısı Team Fortress için de geçerli. Birçok yerde de Valve'in 3 sayısına karşı bir alerjisi olduğuna dair söylentiler var. Ne kadar doğrudur bilemem.

Bu yüzden sizce ilerleyen yıllarda (2030 ve sonrasını kastediyorum) Counter-Strike 3 çıkabilir mi? Yoksa Counter-Strike serisi de 2'de tıkanır mı?

2 de tıkanır 3 de daha ne yapacaksın hocam 2'yi bile adamakıllı çıkaramadı.

CS2 zaten oyunun üstünden şöyle güzelce geçmek için çıkıyor. 3 asla gelmez.

CS 3'un çıkacağını sanmam. 2'nin alevi daha sönmemiş olur o yıllara kadar. Ki FPS oyunu, eklenebilecek, değişecek bir şey kalmadı. En fazla yeni harita, item, operasyon falan getirirler, böyle de devam eder.

2 de tıkanır 3 de daha ne yapacaksın hocam 2'yi bile adamakıllı çıkaramadı.
Konuyu merak ettiğim için açtım. Yoksa CS2'de kalması ile ilgili bir sorunum yok. Zaten Counter-Strike serisi diğer seriler gibi değil. Uzun yıllar boyunca aynı oyun oynanıyor bir şekilde. CS 1.6'yı ben hala oynuyorum mesela.

9 yıl CS 1.6 ile 11 yıl CS-GO ile idare eden Valve 2030'da CS3'ü çıkarmaz. Ama sırf ben yanlış bilgi uyarısı alayım diye de çıkarabilir(!).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı