Counter-Strike Global Offensive biter mi?

Bence iyi bir oyun ve grafiklerine bakılırsa uzun bir süre daha gider grafikler iyi demiyorum bu grafiklerle çoğu oyundan daha eğlenceli.
 
Bence de bitmez. CS 1.6 hala korsan olarak on binlerce kişi tarafından oynanıyorsa bile bu bitmez. Yeni bir oyun çıktı diye hemen bitmez. Trade yasağı ve banı geldiği zamanlardan sonra oyun kötüleşmeye ve eski Source grafik motorundan ve serverların 64 tick olması ve yetersiz gelmesi özellikle hilelere karşı VAC'ın yetersiz kalması, sadece hesap üzerinden ban atıp Hardware Ban (Donanım banı) atmamasından dolayı hesaplar kapatılsa bile başka bir hesapla hile açıp oyunu zehir etmesi gibi olaylar arttı. Bunlar varken hala oynanmaya devam ediyor ve yavaş da olsa geliştirmeye çalışıyorlar. Source 2 motoruna geçilememesinin nedeni ise silah skinlerini direkt aktaramamalarından dolayı sıfırdan skinleri yapıp aktarmak zorunda olunduğunu ve bu işin hiç de kolay olmadığını ve bayağı süre harcanması gerektiğinden dolayı geçirilemiyor. Bu yüzden Source 2 motoruna aktarım erteleniyor.
 
O oyun asla bitmez ama prime yok ise 10 maçtan 9'u hile. Her ne kadar hile gibi gözükmese de legit oynayanlar (yani biz) belli etmeden hile yapıyoruz. Onun dışında gerizekalı gibi rekabetçide rage açanlar var onlar zaten ayrı bir seviye.
 

Geri
Yukarı