Counter-Strike Global Offensive biter mi?

Oyun hala modern ve güncelliğini koruyor bence. (Anti-hile sistemi dışında.) Ayrıca oyunun bitmesi için bir neden yok, hala profesyonel arenalarda oynanıyor.
 
Bence de bitmez. CS 1.6 hala korsan olarak on binlerce kişi tarafından oynanıyorsa bile bu bitmez. Yeni bir oyun çıktı diye hemen bitmez. Trade yasağı ve banı geldiği zamanlardan sonra oyun kötüleşmeye ve eski Source grafik motorundan ve serverların 64 tick olması ve yetersiz gelmesi özellikle hilelere karşı VAC'ın yetersiz kalması, sadece hesap üzerinden ban atıp Hardware Ban (Donanım banı) atmamasından dolayı hesaplar kapatılsa bile başka bir hesapla hile açıp oyunu zehir etmesi gibi olaylar arttı. Bunlar varken hala oynanmaya devam ediyor ve yavaş da olsa geliştirmeye çalışıyorlar. Source 2 motoruna geçilememesinin nedeni ise silah skinlerini direkt aktaramamalarından dolayı sıfırdan skinleri yapıp aktarmak zorunda olunduğunu ve bu işin hiç de kolay olmadığını ve bayağı süre harcanması gerektiğinden dolayı geçirilemiyor. Bu yüzden Source 2 motoruna aktarım erteleniyor.

Yapmaları gereken şeyler ise şunlar:
1-VAC sistemi geliştirilmeli ve hesap banı yerine Hardware Ban (Donanım Banı) atılmalı.
2-Zor da olsa mecburen skinleri sıfırdan yapıp oyun Source 2 motoruna geçirilmeli ve optimizasyon yakalanmalı.
3-Serverlar 64 tick'ten 128 tick'e geçirilmeli.

Bu üçünü de Valve yaptığı sürece CS:GO eski popülaritesini geri kazanır ve oyun daha keyifli hale gelir. Öbür türlü olduğu yerde sayar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı