B bugra demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar, merhaba. Benim böyle bir sorunum var. Oyun açılıyor fakat fazla bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim; Anakart:ASUS H97-PRO Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart Ekran Kartı: Msi GTX960 Gaming GDDR5 2GB 128 Bit Nvida GeForce DX12 Ekran Kartı İşlemci: İntel Core İ5-4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm işlemci RAM: G.Skill 8GB RıpjawsX DDR3 1600 Mhz CL10 Tek Modül RAM Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2016
Arkadaşlar, merhaba. Benim böyle bir sorunum var. Oyun açılıyor fakat fazla bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim; Anakart:ASUS H97-PRO Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI Anakart Ekran Kartı: Msi GTX960 Gaming GDDR5 2GB 128 Bit Nvida GeForce DX12 Ekran Kartı İşlemci: İntel Core İ5-4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm işlemci RAM: G.Skill 8GB RıpjawsX DDR3 1600 Mhz CL10 Tek Modül RAM
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2016 #2 Windows 10 kullandığınıza emin olun. Daha sonra sürücülerinizi ve Visual kütüphanenizi kontrol edin.
B bugra demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Windows 10 kullandığınıza emin olun. Daha sonra sürücülerinizi ve Visual kütüphanenizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 pro kullanıyorum. Sürücüler derken hangi sürücüleri kastettiniz ?
JaroxJamaica dedi: Windows 10 kullandığınıza emin olun. Daha sonra sürücülerinizi ve Visual kütüphanenizi kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Windows 10 pro kullanıyorum. Sürücüler derken hangi sürücüleri kastettiniz ?
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2016 #4 Steam ve CS'yi baştan kurmanızı öneririm. Bu yükleme genelde driver tekrar kurduğunuzda veya oyun önbelleğini kontrol ettikten sonra olur.
Steam ve CS'yi baştan kurmanızı öneririm. Bu yükleme genelde driver tekrar kurduğunuzda veya oyun önbelleğini kontrol ettikten sonra olur.
B bugra demir Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2016 #5 rico dedi: Steam ve CS'yi baştan kurmanızı öneririm. Bu yükleme genelde driver tekrar kurduğunuzda veya oyun önbelleğini kontrol ettikten sonra olur. Genişletmek için tıkla... Oyun önbelleğini güncelledim. Oyunu silip tekrar kurdum fakat sonuç yine aynı.
rico dedi: Steam ve CS'yi baştan kurmanızı öneririm. Bu yükleme genelde driver tekrar kurduğunuzda veya oyun önbelleğini kontrol ettikten sonra olur. Genişletmek için tıkla... Oyun önbelleğini güncelledim. Oyunu silip tekrar kurdum fakat sonuç yine aynı.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #6 Vallaha kardeş o zaman format at dicem ama ayıp olur ;D
U Uğurhan Çavuş Hectopat Katılım 28 Şubat 2012 Mesajlar 272 11 Ağustos 2016 #7 İptal et yeniden tıkla. rico dedi: Vallaha kardeş o zaman format at dicem ama ayıp olur ;D Genişletmek için tıkla... Bunun için format mı atılır. Ben hiçbirşey için yapmıyorum. Deep Freeze var orijinal lisanslı. Format yerine hep reset atıyorum.
İptal et yeniden tıkla. rico dedi: Vallaha kardeş o zaman format at dicem ama ayıp olur ;D Genişletmek için tıkla... Bunun için format mı atılır. Ben hiçbirşey için yapmıyorum. Deep Freeze var orijinal lisanslı. Format yerine hep reset atıyorum.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #8 Uğurhan Çavuş reset derken ? Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan arkadaşımız Win7 kullanıyor olabilir. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem..
Uğurhan Çavuş reset derken ? Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan arkadaşımız Win7 kullanıyor olabilir. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem..
U Uğurhan Çavuş Hectopat Katılım 28 Şubat 2012 Mesajlar 272 11 Ağustos 2016 #9 rico dedi: Uğurhan Çavuş reset derken ? Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan arkadaşımız Win7 kullanıyor olabilir. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Genişletmek için tıkla... Format at dedin ya. Formatın gereksiz olduğunu anlattım. Resetten kastım bilgisayarı kapatıp açmak.
rico dedi: Uğurhan Çavuş reset derken ? Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan arkadaşımız Win7 kullanıyor olabilir. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Uğurhan Çavuş yukarıda 2 tane çözüm yazdım ve ikisi de işe yaramamış. Win 10 reset özelliğinden bahsediyorsan onu bilemem.. Genişletmek için tıkla... Format at dedin ya. Formatın gereksiz olduğunu anlattım. Resetten kastım bilgisayarı kapatıp açmak.