Counter-Strike:Global Offensive Ping Sorunu

AtakanB.-

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk önce belirmeliyim ki yeni üyeyim ve bu ilk konum o yüzden hata yapmış olabilirim konu seçimi vs.

Neyse arkadaşlar sorunum şu ; Cs Go oynarken hep 90 ping alıyorum. Arkadaşlar 50-60 ping alırken ben neden 90 ping anlamıyorum. Bazen bu ping 100'e çıkıyor ki inanın monitöre yumruk atasım geliyor :LOL: İnternete erişebilmek için pc'nin usb kısmına Tplink Wireless Adabtör sokuyorum. Belki bundandır diye salonla odam arasına kablo çektim (8 metre). Bu sefer de 90 olan ping 110'lara çıktı. Her zaman işlemlerden boşta olan uygulamaları kapatıyorum ama nafile. Artık kafayı yemiş durumdayım :cry: Ne önerirsiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping sorunu bende de var. Yeri geliyor 60 - 70 pingle de oynadığım oluyor. Ancak genellikle oyun içi resmi sunucularda pingim 100-140 arası. WTFast gibi programları denedin mi ? WLAN ağını kullanıyorsan kapat ben kapattığımda 10 gibi bir değer düşüyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı