CS de seçkin özelliğim yok fakat bugün bir alma kararı aldım. Sizce alınır mı? Gerek var mı? Alırsam bana kasalar gelecek bu kasaları satıp sattığım paraları kartıma vs yükleyebiliyor muyum yükleyebiliyorsam nasıl ve nereden yükleyebilirim? Teşekkürler.
CS de seçkin özelliğim yok fakat bugün bir alma kararı aldım. Sizce alınır mı? Gerek var mı? Alırsam bana kasalar gelecek bu kasaları satıp sattığım paraları kartıma vs yükleyebiliyor muyum yükleyebiliyorsam nasıl ve nereden yükleyebilirim? Teşekkürler.
ShadowPay kullanarak kartına o parayı geçirebiliyorsun her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece droplar yenileniyor genel olarak her hafta 1 kasa ve 1 tane sticker ya da skin geliyor.
bana kasalar gelecek bu kasaları satıp sattığım paraları kartıma vs yükleyebiliyor muyum yükleyebiliyorsam nasıl ve nereden yükleyebilirim? Teşekkürler.
Paralari kartina belli siteler araciliklari ile yuklersin ama cok komisyon alirlar. Bir arkadasina hediye oyun alirsin parasini sana verir en mantiklisi o bence.
Daha fazla hocam kapsül açtım daha demin holo geldi 200 TL'ye sattım kapsülüde maçtan düşen kasayı satıp almıştım bedavaya para kazandırıyor vallahi mükemmel oyun.
ShadowPay kullanarak kartına o parayı geçirebiliyorsun her hafta salıyı çarşambaya bağlayan gece droplar yenileniyor genel olarak her hafta 1 kasa ve 1 tane sticker ya da skin geliyor.
bu süreci biraz daha detaylı anlatma şansın varmı acaba bu konularda yeniyim çünkü siteler vs hiç bilmiyorum güvenilir mi nasıl para aktarıp parayı karta atıyoruz
Daha fazla hocam kapsül açtım daha demin holo geldi 200 TL'ye sattım kapsülüde maçtan düşen kasayı satıp almıştım bedavaya para kazandırıyor vallahi mükemmel oyun.
Bu süreci biraz daha detaylı anlatma şansın var mı acaba bu konularda yeniyim çünkü siteler vs hiç bilmiyorum güvenilir mi nasıl para aktarıp parayı karta atıyoruz