Merhaba arkadaşlar, biz 3 kişilik arkadaş grubu Counter-Strike global offensive maçlarımızdaki vuruşlarımızdan fragmovie yaptırmak istiyoruz. Biz yapmaya çalıştık ama gerçekten işin zor olduğunu gördük ve yaptırmak için bir arayışa düştük. Yani Google'da araştırdık biraz fakat hiçbir şey bulamadık. Bu tür editler fragmovieler yapan insanlar var mı? Varsa ücret olarak ortalama fiyatları nedir? Çok merak ettiğimiz için soruyorum, eğer yasaksa affola.
Arkadaşlar yeni CS:GO Fragmovie'si hazırladım. Daha önce de 2 tane hazırlamıştım. Nasıl olmuş? Fragmovie: @Lyrinx özellikle sizin yorumlarınız çok önemli hocam.
Arkadaşlar yeni CS:GO Fragmovie'si hazırladım. Daha önce de 2 tane hazırlamıştım. Nasıl olmuş? Fragmovie: @Lyrinx özellikle sizin yorumlarınız çok önemli hocam.
Hocam, benim yaptığımı ben bile çok beğenemiyorum. Hâtta ben PC üzerindeki profesyonel programlara param yetmediği için telefondan yapıyorum. Videolarım bile 100 izleniyor, siz, eş, dost izliyor başka kimse izlemiyor. O kadar profesyonel değilim yani. Ama çok teşekkür ederim düşündüğünüz için, mutlu oldum.