Counter Strike Online Key Dağıtımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ilk seri Counter Strike Online keyleri yollanmıştır. [email protected] üzerinden size keyiniz gelecek. Spam kutunuzu kontrol edin, eğer spam kutunuzdan çıkarsa lütfen "spam değildir" diye işaretlemeyi unutmayın, Gmail hotmail ya da hangi sistemi kullanıyorsanız böyle bir seçenek vardır. Ulaşması birkaç dakika ya da saati sizin kullandığınız mail sistemine göre değişebilir, sık sık kontrol edin. Eğer yarın sabah kontrol ettiğinizde (Spam'i de) ulaşmadığından eminseniz burada tekrar ulaşmadığını belirtin, aynı key'i ve mail'ı tekrar atarım. İkinci paketi yollamaya başlıyorum daha çok keyimiz var eşi dostu çağırabilirsiniz :) Elinize ulaşırsa da belirtirseniz sevinirim, insanlar yolladığımızı görsünler :)

Arkadaşlar forum kurallarımız biraz sıkıdır, key'inizi her halükarda yollayacağım ancak Türkçe kullanımına dikkat etmenizi rica ediyorum. Ola ki Türkçe'ye özen gösterir ve kalıcı üyeler haline gelirsiniz, o zaman göreceksiniz ki hiç bir forumda sorularınız bu kadar eksiksiz cevaplanmıyor :) Kalıcı üye olmazsanız da ziyanı yok, gün gelir de yolunuz düştüğünde aldığınız güzel cevaplarla Technopat Forum'a ısınır ve bize katılırsınız :) Bir parti daha yolladım. Dediğim gibi spam kutusuna dikkat, spame düşerse spam değildir diye işaretleyin technopat.net adresini. Sabah final kontrolü yapın, 1.30'dan sonra gelen istekleri de sabah yollacağım için panik yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı