Counter-Strike Source el feneri ve spray aktif değil

İşletim sistemi
Windows 10

Astrev8

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce eski bilgisayarımda FPS arttırmak için oyun dosyalarını değiştirmiştim fakat şu an başka bilgisayarda olmama rağmen oyunda hala el feneri ve spray aktif değil. Oyun dosyalarını doğruladım, oyunu sildim yükledim bir sürü şey denedim fakat bu durumu çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu satın mı aldınız yoksa korsan mı?
Oyunu satın aldım dediğim gibi yaklaşık 1 yıl önce steamden eski bilgisayarımda oynuyordum ve fps artışı için dosyaları değiştirmiştim.Yeni bilgisayarımda oyunu yüklediğimde eskiden dosyaları değiştirdiğim şekilde yükleniyor.Sil yükle yaptım düzelmedi,dosyaları doğruladım düzelmedi.

Oyunu satın aldım dediğim gibi yaklaşık 1 yıl önce Steam'den eski bilgisayarımda oynuyordum ve FPS artışı için dosyaları değiştirmiştim. Yeni bilgisayarımda oyunu yüklediğimde eskiden dosyaları değiştirdiğim şekilde yükleniyor. Sil yükle yaptım düzelmedi, dosyaları doğruladım düzelmedi.

Cfg falan yüklediniz mi? Oyunun ayarlarına girin klavye ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

Cfg falan yüklediniz mi? Oyunun ayarlarına girin klavye ayarlarını sıfırlamayı deneyin.
Cfg yüklemişsem bile zamanında yüklemişimdir çünkü ne yükleyip el feneri ve spray gibi şeyleri kapattığım hakkında bir fikrim yok. Klavye ayarlarını sıfırladım fakat oyun hala aynı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı