Counter-Strike Source neden tutmadı?

Bizim halkın eşekliğiyle fazlasıyla ilgisi var. Özellikle 2009-2010'da Fun sunucuları fazlasıyla ilgiye sahipti. Dünya çapında fazlasıyla beğenildi, özellikle de Zombie Escape, Deathmatch modları fazlasıyla oynanıyordu. Şu an da oynanıyor fakat ne kadar Türk sunucusu var bir bakın. Daha sonra da yabancı sunuculara ve oynayan sayısına bakın.

O dönemdeki bilgisayarlar için çok güçlü bir oyun olması ve bunun yanında hissettirdiği rekabetçi atmosferin 1.6'daki kadar başarılı olamaması oyuncuları CS 1.6'da kalmasına yol açmıştır. Ama Counter-Strike Source oyununun CS 1.6 kadar sevilmemesinin sebebi kötü bir oyun olması değil, CS 1.6'nın oyun tarihi için devrim niteliğinde bir oyun olmasıdır. Gerek silah çeşitliliği, silah sesleri, haritadaki birçok stratejik seçenek olması, telsiz sesleri, 8 ayrı skin olması, dönemi için harika mekanikleri olması... Bu özelliklerin hepsi çok düşük bir boyutta ve sistemde oynanabildiği için oyuncular Source oyununa geçmeye teşvik edilememişlerdir.

Saçma bir silah ateşleme mekaniği var ne CS nede CS değil garip saçma bişe. 1.6 dan önce 1.3 , 1.5 hepsi bilindik cs hissi veriyordu conditon zero biraz değişik geldi diye oda pek tutulmadı.

Aga bende bunu çok merak ediyorum çoğu kişi bu oyunu bilmiyor aslında çok güzel ve modlanabilir bir oyun benim sistemim CS:GO kaldırmadigi için CSS oynuyorum Steam'den bayağı da eğlenceli bir oyun Zula oynamaktan iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı