Counter Strike: Source Server Nasıl Kurulur?

Daha fazla  
Counter Strike: Source server kurmak istiyorum. Arkadaşlarımla filan girip oynayacağız. Kurmanın kolay, zahmetsiz ve bedava bir yolu yok mu?
Cevaplarınızı beklıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında kurulabilir CS: Source sunucusu, Logmein Hamachi ile arkadaşlarınız'lan oynayabilirsiniz.
Hamachi üzerinden kurmayı demedim ama olmadı.
LogMeIn Hamachi ile kurulan server bana pek performanslı gelmiyor. Modemden port açıp kurmak en iyisi.
Modelden port açmayı bilmiyordum. Biraz araştırmadan sonra onun da çok zahmetli bir iş olduğunu gördüm.
Kurmanın kolay bir yolu yok mu?

Modelden port açmayı bilmiyordum. Biraz araştırmadan sonra onun da çok zahmetli bir iş olduğunu gördüm.
Aslında port açmak zor değildir birazcık araştırma ile halledebilirsiniz. Ucuz ve performanslı bir şey istiyorsan , aranızda en iyi interneti olanın bilgisayarına modemden portlu bir sunucu iyi bir seçenek olabilir.
Bu arada modeminin marka ve modeli nedir ?

Arkadaşım 3 dakikada port'lu Gmod, Minecraft serveri açıyordu. Biraz araştırırsan zor değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı