Coverzone Ajazz AK820 Pro alınır mı?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Epeydir klavye arayışı içindeydim. Sonunda buldum tam istediğim gibi. Fiyatı içinde epey araştırdım. Uygun fiyata ve istediğim Switch'in olduğu satış yok. Coverzone için Hepsiburada 1 ay garanti derken Trendyol 2 yıl garanti diyor. Amazon'u bilmiyorum ama Amazon her türlü sıkıntıda yardımcı oluyor. Garanti meselesi kafamı karıştırdı. Klavyeyi alınır mı? Trendyol ya da Amazon'dan mı almalıyım?

Merhaba dostlar. Epeydir klavye arayışı içindeydim. Sonunda buldum tam istediğim gibi. Fiyatı içinde epey araştırdım. Uygun fiyata ve istediğim Switch'in olduğu satış yok. Coverzone için Hepsiburada 1 ay garanti derken Trendyol 2 yıl garanti diyor. Amazon'u bilmiyorum ama Amazon her türlü sıkıntıda yardımcı oluyor. Garanti meselesi kafamı karıştırdı. Klavyeyi alınır mı? Trendyol ya da Amazon'dan mı almalıyım?
Ben de benzer klavyeyi almayı düşünüyorum. Ak820 MAX modeli. Amazonda satıcıya sorduğumda 2 yıl garantisi var dediler.

Ben de benzer klavyeyi almayı düşünüyorum. Ak820 MAX modeli. Amazonda satıcıya sorduğumda 2 yıl garantisi var dediler.

Coverzone mu?

Ben de benzer klavyeyi almayı düşünüyorum. AK820 Max modeli. Amazon'da satıcıya sorduğumda 2 yıl garantisi var dediler.

Yurt dışı garanti yönünden sıkıntı. Bir yandan fiyatı düşsün diye beklemek istiyorum ama fiyat artar şansıma diye korkuyorum. Sanırım alacağım.

Son düzenleme:
AK820 Pro güzel klavye ama bence Max ederi 2500 TL onu alacağıma Akko 5075b alırım daha iyi.

Senelerdir Piranha kullanıyorum. Switch falan hak getire AK820 hem ekranlı olması hem de switch muhabbeti beni cezbetti. Bu yüzden AK820 istiyorum. AliExpress üzerinde stok var ama Türkiye satışı için yok. Temu aynı şekilde. Hoşuma gitti o yüzden almak istiyorum. Yine de öneriniz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı